Redactia.ro
Home » Sport » FCSB a zdrobit-o pe CFR Cluj! “I-am luat pe sus”

FCSB a zdrobit-o pe CFR Cluj! “I-am luat pe sus”

fcsb, CFR Cluj, lider Liga 1,

FCSB a zdrobit-o pe CFR Cluj, scor 3-0. Echipa lui Gigi Becali este noul lider în Liga 1, după această victorie, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat.

Darius Olaru a marcat un gol în poarta clujenilor și a fost desemnat omul meciului

“Am vorbit în vestiar să îi luăm de sus, să facem presing și ne-a ieșit foarte bine, nu i-am lăsat să construiască deloc și cred că, pe recuperare, am arătat calitate. Mergem cu moral foarte bun la națională, să obținem și acolo o calificare. Nu știu ce promisiuni să le fac fanilor, dar vreau să câștig campionatul”, a spus Dariu Olaru la finalul meciului.

După această victorie, FCSB a ajuns la 63 de puncte și este la trei puncte de campioana ultimelor trei sezoane.

”Am avut momente bune și alte jocuri, dar ținând cont că am jucat cu echipa de pe locul doi, putem considera că am făcut cel mai bun meci. E o victorie meritată, o victorie de moral, în urma căreia ne-am desprins puțin în clasament.
Mizăm pe tinerețea lor, pe entuziasmul lor, pe dorința de rezultate. Asta încercăm să antrenăm, această agresivitate”, a declarat antrenorul lui FCSB, Toni Petrea.

“Mental am fost foarte jos”

Înaintea meciului cu FCSB, antrenorul clujenilor, Edi Iordănescu a avut mari problem de lot. Rondon, Debeljuh și Costache au COVID-19, iar Omrani a fost accidentat. În plus la finalul primei reprize Arluaskis a fost eliminat, iar Sandomierski a primit 3 goluri în partea a doua. Olaru, Tănase și Moruțan au marcat golurile pentru FCSB.

„Nu putem să dăm vina pe acel moment (n.r. – eliminarea lui Arlauskis). Sigur, jocul este construit din momente. La fel de adevărat este că noi veneam după patru meciuri fără gol primit. Latura mentală a fost foarte scăzută. Știu ce antrenez, s-a văzut azi că din punct de vedere mental am fost jos. Ultimele evenimente din viața noastră ne-au afectat foarte mult. A trebuit să improvizăm foarte mult, a fost foarte multă teamă în grupă. Ne-au picat jucători care au fost decisivi, cu cifre importante. Ne-am pus speranțe că Omrani este în revenire de formă și am avut ghinionul ca acum două zile să cedeze la aproape ultimul moment din antrenament. A venit într-un moment extrem de greu pentru noi”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: