Redactia.ro
Home » Sport » CFR Cluj a ratat șansa de a fi lider! Iordănescu:”Nu-mi cade bine”

CFR Cluj a ratat șansa de a fi lider! Iordănescu:”Nu-mi cade bine”

CFR Cluj, FC Botoșani, Edi Iordanescu,

CFR Cluj a pierdut primul meci de la sosirea lui Edi Iordănescu. Campioana a fost învinsă, scor 1-2 de FC Botoșani.

Clujenii au deschis scorul după doar două minute, când Debeljuh l-a învins pe Hankic. În minutul 31, Enriko Papa a trimis cu capul în plasă. Câteva minute mai târziu Mihai Roman l-a învins și el pe Bălgrădean și a stabilit scorul final. Coincidență este faptul că ultimul eșec înregistrat de CFR Cluj a fost în 2019, tot cu FC Botoșani. Scorul a fost tot 1-2, iar golul decisiv era înscris de același Mihai Roman.

„Sentimentul e unul frumos, dar tot meritul e al jucătorilor. În prima repriză, dacă aveam nevoie de mai multe goluri pentru a conduce, o puteam face lejer. Am arătat a echipă mare. Îi felicit personal, sunt niște jucători incredibil de minunați, niște caractere frumoase. Ne consolidăm poziția din play-off. Acum contează foarte mult să tratăm fiecare meci cu maximă inteligență, pentru că, e clar, suntem o forță, dar nu trebuie să ne pierdem capul, ci să rămânem bine ancorați în realitate. Vom fi sigur calificați când calculele hârtiei sunt favorabile nouă. Până atunci nu trebuie să ne relaxăm.
Am soluții în apărare. Ne-am acoperit acolo după plecarea lui Denis Haruț. Am adus încă doi tineri, sunt de viitor, exact pe profilul a ceea ce caută Botoșaniul”, a declarat antrenorul, Marius Croitoru.

Iordănescu :”Nu-mi cade bine, este un moment dificil”

Edi Iordănescu este la prima înfrângere pe banca clujenilor, iar rezultatul nu i-a picat deloc bine. CFR Cluj ar fi putut fi lider dacă ar fi câștigat.

”Ambele echipe au încercat să se descurce în condiții execrabile. Am început bine jocul, dar am gestionat prost două momente statice, a fost și multă neșansă.
În repriza a doua am încercat să recuperăm. Nu ne-a ieșit în ciuda faptului că am avut situații bune prin Adiță Păun, prin Rondon singur cu portarul.
Este un moment dificil, prima mea înfrângere și nu îmi cade bine. Dar am trecut prin multe în trecut și sigur putem să gestionăm bine acest moment. Sper la jocul viitor să arătăm o altă față”, a declarat Edi Iordănescu după meci.

FC Botoșani a urcat pe locul 5, cu 33 de puncte, iar CFR Cluj este pe locul 2, având în continuare 47 de puncte, cu unul mai puțin decât FCSB.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: