Redactia.ro
Home » Știri » Accident cumplit în care a fost implicat un parlamentar cunoscut

Accident cumplit în care a fost implicat un parlamentar cunoscut

Accident Constantin Codreanu

Accident cumplit în această dimineață în care a fost implicat un parlamentar cunoscut. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital.

Deputatul PMP Constantin Codreanu a fost rănit în urma unui accident rutier

Parlamentarul se afla în mașina Camerei Deputaților care a fost lovită în spate de un autoturism.

În urma impactului, deputatul, care se afla pe locul pasagerului, s-a lovit cu capul de parbriz și a fost transportat la spital având un traumatism nazal, scrie MonitoruldeVrancea.

Deputatul Codreanu îi reprezintă pe românii cu domiciliul în afara țării și se îndrepta către Republica Moldova unde avea mai multe întâlniri oficiale.

În timp ce se afla la semafor, mașina deputatului a fost lovită de o mașină care circula cu viteză. Parlamentarul a primit îngrijiri medicale la fața locului și apoi a fost transportat la spital de un echipaj SMURD.

„În această dimineață, în jurul orei 06:20, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în municipiul Focșani, pe Calea Moldovei, în care au fost implicate două autoturisme. Pentru gestionarea situației de urgență, la fața locului au acționat 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unei persoane, de sex masculin, în vârstă de 39 de ani, care a suferit, în urma impactului, un traumatism facial de piramidă nazală. Pacientul a fost transportat la U.P.U. Focșani”, au anunțat reprezentanții ISU Vrancea.

Reacția deputatului, la câteva ore după accident

În acestă dimineață, am fost victima unui accident rutier. Ne aflam în drum spre #Iași. Staționam regulamentar la semafor. Ne-a izbit violent din spate o mașină.
În urma impactului, Dacia Duster în care mă aflam a fost avariată complet. Șoferul s-a ales cu traumatism cranio-facial. Eu, dat fiind faptul că mă aflam pe bancheta din spate, m-am ales cu fracturi în zona lombară și un traumatism cranio-facial.
S-a demonstrat o teorie bine cunoscută: poți să respecți toate regulile din lume, dar e suficient să fie un nebun care le încalcă pentru ca accidentul să se producă. Șoferul care l-a provocat va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.
Aștept indicațiile doctorilor pe care le voi urma întocmai. Până atunci, le mulțumesc din suflet șoferului meu și taximetristului care au intervenit pentru a mă evacua din mașină! Mulțumesc echipajului #SMURD care s-a prezentat la locul accidentului! Mulțumesc doctorilor și infirmierelor de la UPU #Focșani, Spitalul județean #Vrancea “Sfântul Pantelimon”!
Sunt convins că voi avea parte de înțelegere din partea persoanelor cu care am convenit să organizăm o serie de activități săptămâna aceasta și săptămâna viitoare. Sper să îmi revin cât mai repede!
Pe voi, dragi prieteni, vă rog frumos să prețuiți fiecare clipă a vieții! Multă sănătate tuturor!
Constantin Codreanu

PREȚUIȚI FIECARE CLIPĂ A VIEȚII!În acestă dimineață, am fost victima unui accident rutier. Ne aflam în drum spre…

Publicată de Constantin Codreanu pe Vineri, 4 septembrie 2020

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: