Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav în Capitală. O bucată de șină a trecut prin podeaua unui tramvai și a rănit un bărbat

Accident grav în Capitală. O bucată de șină a trecut prin podeaua unui tramvai și a rănit un bărbat

Accident grav în Capitală.

Accident grav în Capitală. În urmă cu câteva ore a avut loc un incident neobișnuit în București. Un bărbat a fost rănit după ce o bucată de șină a trecut prin podeaua tramvaiului. Accidentul s-a produs în zona Nerva Traian. Victima a fost transportată la spital.

Accident grav în Capitală. O bucată de șină a trecut prin podeaua unui tramvai și a rănit un bărbat

Accident grav în Capitală. Un bărbagat a fost rănit, vineri, 25 iunie, într-un accident grav în Capitală, după ce șina de tramvai a intrat prin podea. Incidentul s-a produs în jurul orei 13.00, în zona Nerva Traian. Conform Brigăzii Rutiere a Capitalei, șina de la calea de rulare a tramvaiului s-a rupt și a intrat în podeaua vagonului, rănind un călător.

Victima este un bărbat în vârstă de 54 de ani. Acesta a fost rănit la piciorul stâng, fiind preluat de o ambulanță și transportant la Spitalul Bagdasar. Până la sosirea paramedicilor, victima a fost ajutată de ceilalți călători. Circulația a fost restricționată pe sensum stației Timpuri Noi către bulevardul Octavian Goga. Compania de transport STB, a anunțat, printr-un comunicat de presă, că se va ocupa ca pe viitor, infrastructura să fie una modernă și să nu le mai pună în pericol viața oamenilor. „În jurul orei 13:05, pe Str. Nerva Traian, în zona stației Papazoglu, sens Complex Titan, un obiect metalic desprins din ansamblul căii de rulare a intrat prin podeaua unui tramvai din linia 19 și a accidentat un călător la picior. În prezent, circulația tramvaielor din linia 19 este blocată pentru desfășurarea cercetărilor de către Brigada rutieră. După finalizarea cercetărilor, echipele de intervenție STB SA vor acționa pentru remedierea defecțiunii, astfel încât tramvaiele din linia 19 să-și reia circulația. Ne cerem scuze pentru impedimentul creat. STB SA depune toate eforturile pentru ca în viitorul apropiat infrastructura existentă să fie una modernă, utilizabilă in condiții normale de către mijloacele de transport”, se arata in comunicat.

Bărbat lovit de o bară metalică de tramvai

În 2012, a avut loc un caz asemănător. Un șofer a ajuns la Spitalul Floreasca după ce o bară metalică de la linia de tramvai de pe Bulevardul Mărășești, din București, s-a desprins și a perforat podeaua autoturismului în care bărbatul se afla. Bara metalică l-a lovit în picior și i-a intrat apoi în stomac. Șoferul, în vârstă de 56 de ani, aflat la volanul unui autoturism Dacia 1310, mergea pe linia de tramvai de pe Bulevardul Mărășești dintre Bulevardul Cantemir către Strada Candiano Popescu. La un moment dat, o bară metalică din șina de tramvai s-a desprins, a perforat podeaua autoturismului și i-a intrat șoferului în stomac.

Victima a fost operată și internată la Terapie Intensivă, fiindu-i extrasă din stomac bara metalică din șina de tramvai. De asemenea, bărbatul s-a ales și cu o leziune la picior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: