Redactia.ro
Home » Știri » Incident în Capitală! Tramvai atacat de un bărbat înarmat

Incident în Capitală! Tramvai atacat de un bărbat înarmat

Un incident a avut loc joi dimineață, în jurul orei 10, în Capitală. Un bărbat a tras într-un tramvai de pe linia 7, care se deplasa pe Șoseaua Viilor, către Șoseaua Progresului.

 

Împușcături în București

Potrivit martorilor, un bărbat aflat pe trotuar a tras cu pistolul în direcția tramvaiului de pe linia 7. Un proiectil a străpuns un geam și a ieșit pe geamul din partea opusă. Incidentul a fost raportat prin apel la 112 și mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului, potrivit Digi24.

Polițiștii au făcut precizări cu privire la incident după deplasarea la fața locului,

În această dimineață a fost sesizat faptul că un tramvai ce circula pe Șoseaua Viilor a fost lovit cu un obiect, care a spart doua geamuri ale vehiculului – traversând zona destinată călătorilor. Nicio persoană nu a fost rănită.

La acest moment se efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea obiectului care a produs distrugerea.

Cercetările sunt efectuate de Secția 18 Poliție, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase„, au declarat autoritățile.

Știre în curs de actualizare

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: