Redactia.ro
Home » Știri » Accident grav pe DN7. O femeie și copilul ei au fost spulberați pe trecerea de pietoni de un șofer beat

Accident grav pe DN7. O femeie și copilul ei au fost spulberați pe trecerea de pietoni de un șofer beat

microbuz

Accident grav pe DN7. O femeie în vârstă de 30 de ani a murit împreună cu fiul ei de numai șapte ani, după ce au fost spulberați pe trecerea de pietoni de un șofer beat și fără permis. Un alt copil a fost dus la spital.

Accident grav pe DN7. O femeie și copilul ei au fost spulberați pe trecerea de pietoni de un șofer beat

Mamă și copil de șapte au murit după ce au fost spulberați pe o trecere de pietoni în localitatea Cârțișoara, după ce un șofer beat și fără permis i-a spulberat pe o trecere de pietoni. Un alt copil a fost grav rănit și transportat la spital.

Reprezentanții Ambulanței Sibiu au transmis că mama a murit după ce în urma leziunilor, nu s-a mai putut face nimic, iar pentru băiatul de șapte ani s-au încercat manevere de resucitare, din păcate, însă nu au dat rezultate.

„Copil de 7 ani prezintă traumatism cranian sever, multiple leziuni ale membrelor, din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Femeia de 30 de ani, mama copilului, leziuni incompatibile cu viața, s-a declarat decesul după resuscitare„, declară reprezentanții Ambulanței.

A spulberat pe trecerea de pietoni trei persoane

Al doilea copil, în vârstă de 14 ani, a suferit un traumatism la picior și a fost transportat la Urgențe, în județul Sibiu.

Bărbatul care a provocat tragicul accident a fost identificat de către polițiștii rutieri la scurt timp după ce a părăsit locul faptei. Autoritățile au descoperit că bărbatul nu are permis de conducere și are o alcoolemie de 0.66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legi au deschis dosar penal pe numele acestuia, pentru uciderea din culpă și vătămare corporală din culpă.

Citeste si:Cupa României! Se știu și ultimele echipe calificate în sferturile competiției

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: