Redactia.ro
Home » Monden » Actorul din România care a făcut gafa carierei: a refuzat să mai joace în Las Fierbinţi, la Pro TV. Acum, ar fi fost plin de bani

Actorul din România care a făcut gafa carierei: a refuzat să mai joace în Las Fierbinţi, la Pro TV. Acum, ar fi fost plin de bani

„Las Fierbinţi” este cel mai de succes serial românesc al momentului. Rulează de peste un deceniu la Pro TV, iar audienţele sunt uriaşe. Prin urmare, şi actorii sunt bine-plătiţi.

Dar există, totuşi, un actor care a dat cu piciorul şansei carierei. A refuzat, după primul sezon, să mai apară în producţia cu pricina.

Iulian Postelnicu l-a interpretat pe profesorul Doru

Acest actor se numeşte Iulian Postelnicu. El l-a interpretat pe profesorul Doru. Se pare însă că şi producătorii şi-au dorit despărţirea de el.

Iulian Postelnicu a mărturisit că a fost dat afară din „Las Fierbinți” din cauză că l-a luat gura pe dinainte și a fost destul de arogant. Actorul regretă că nu a știut cum să gestioneze situația, precizând că ar fi fost plin de bani dacă lucrurile nu ar fi evoluat în mod negativ din vina sa.

Am intrat şi în „Las Fierbinţi”, de unde am şi ieşit repede, după primul sezon, din vina mea. Regret, da, pentru eram plin de bani acuma… Era o ramură foarte bună asta…

Eu regret că am fost suficient de tâmpit încât să nu fiu deştept. Pentru că n-am ştiut să văd cum poate să crească proiectul în viitor şi m-am apucat eu să vorbesc că „Nu e, dom’ne, ce trebuie”, că „Nu e bine”.

Nu e vorba despre libertate, Dragoş oferă libertate de exprimare. E vorba de un soi de aroganţă pe care am manifestat-o”, a declarat actorul Iulian Postelnicu.

Cine joacă în Las Fierbinţi

Personajele serialului reprezintă figuri excentrice și colorate, precum primarul Vasile, polițistul Giani, Bobiță, șeful Dorel, Firicel și alții. Fiecare episod al programului televizat prezintă situații amuzante și povești pline de umor, care vizează personajele amintite și nu numai.

Uriaşul succes al proiectului nu a fost intuit de unul dintre actorii români, care, deşi a fost distribuit în Las Fierbinţi încă din primul sezon, a dat cu piciorul acestei şanse. Postelnicu a fost dat afară pentru că a criticat proiectul despre care credea că „nu e ce trebuie”.

După ani, Iulian Postelnicu, care l-a interpretat pe Doru, a recunoscut că a fost marea lui greşeală, din punct de vedere profesional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: