Redactia.ro
Home » Știri » Actorul Horațiu Mălăele are COVID-19. Din păcate, a trebui să își anuleze planurile

Actorul Horațiu Mălăele are COVID-19. Din păcate, a trebui să își anuleze planurile

GALERIE FOTO (2)

Veste tristă în rândul vedetelor. Îndrăgitul actor Horațiu Mălăele a aflat că este bolnav de COVID-19, chiar înainte de a se deplasa la Gala Filmului Românesc, care are loc la Iași anul acesta. Actorul va anula, cu siguranță, plecarea la acest festival, urmând să țină cont de sfaturile și tratamentele impuse de medici.

Actorul Horațiu Mălăele e bolnav de coronavirus

Din păcate, pandemia de coronavirus nu ține cont de statut, conturi bancare sau alte criterii. Astfel că, unu nou caz șochează showbiz-ul din România. Potrivit Adevarul.ro, actorul Horațiu Mălăele a fost de curând confirmat cu SARS-COV-2, chiar înainte de a se deplasa la unul dintre cele mai importante evenimente din industria filmului românesc.

Horațiu Mălăele este unul dintre susținătorii campaniei de informare cu privire la riscurile și răspândirea pandemiei de coronavirus. Acesta a apărut în campania implementată de autorități, alături de nume sonore precum Smiley, Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, Florin Chilian sau Cristian Chivu.

Din nefericire, și alte vedete din România au trecut prin această boală cumplită, iar aici amintim de Andreea Esca, Marcel Pavel, Irina Loghin, Adelina Pestrițu, Carmen Tănase, Marin Barbu alias Nea Marin, Sorin Cârtu, Mihai Stoica, etc.

Horațiu Mălăele, în vârstă de 68 de ani s-a născut la Târgu Jiu, este regizor, actor, scriitor și caricaturist, a absolvit Facultatea de Artă Teatrală și Cinematografica I. L. Caragiale din București la clasa profesorului și actorului Octavian Cotescu și a jucat pe scenele importante ale teatrului din România. Printre filmele de succes în care a jucat, amintim “Păcală”, “Cântec pentru fiul meu”, “Secretul lui Bachus”, “Pădurea nebună”, “Secretul lui Nemesis”, “Pentru Patrie”, “Siciliana”, “Muntele ascuns”, “Piciul”,etc.

Horațiu Mălăele s-a remarcat și pentru talentul sau de regizor și scenarist, pentru filmele “Nuntă mută”, “Funeralii fericite” și “ Luca”. Astfel, cariera sa notează și o serie de premii importante precum cele UNITER din 1992, 1998 și 2018, premiul pentru cel mai bun actor în 1991, pentru filmul “Divorț în dragoste”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: