Redactia.ro
Home » Știri » Actorul Sean Penn amenință că își va distruge trofeele dacă nu i se permite lui Zelenski să vorbească la gala Premiilor Oscar

Actorul Sean Penn amenință că își va distruge trofeele dacă nu i se permite lui Zelenski să vorbească la gala Premiilor Oscar

GALERIE FOTO (2) Actorul Sean Penn amenință că își va distruge trofeele dacă nu i se permite lui Zelenski să vorbească la gala Premiilor Oscar

Actorul Sean Penn amenință că își va distruge trofeele dacă nu i se permite lui Zelenski să vorbească la gala Premiilor Oscar. Celebrul actor a anunțat că își va distruge ambele trofee Oscar dacă Academia de Film va refuza să îi permită lui Volodimir Zelenski să vorbească la gala Premiilor Oscar, care va avea loc în această noapte.

Actorul Sean Penn amenință că își va distruge trofeele dacă nu i se permite lui Zelenski să vorbească la gala Premiilor Oscar

Actorul și regizorul american Sean Penn a vorbit sâmbătă la CNN despre experiența sa din Ucraina și despre întâlnirile pe care le-a avut cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Actorul a spus că liderul ucrainean nu va primi permisiunea de a avea o intervenție video în cadrul Galei Premiilor Oscar. Sean Penn se afla în Ucraina în momentul izbucnirii războiului, unde filma un documentar. Acesta a declarat că s-a întâlnit de două ori cu președintele Zelenski. Prima oara s-a intâlnit cu o zi înainte de invazia rusă și a doua oară, după începerea atacurilor. În prezent, actorul se află în Polonia. Sean Penn a amenințat că își va distruge cele două premii Oscar dacă Academia de film nu va recunoaște criza ucraineană la gala Premiilor Oscar, duminică noapte.

Nu există lucru mai important pe care-l poate face Academia americană de Film decât să-i ofere (lui Zelenski, n.red.) ocazia să ne vorbească nouă, tuturor (la ceremonia Oscarurilor, n.red.). Din ce înţeleg eu, s-a luat decizia să nu fie permis acest lucru. Dacă se va întâmpla asta, cred că va fi cel mai dezgustător moment din istoria Hollywood-ului şi sper să nu se întâmple aşa ceva. Dacă se va ajunge la aşa ceva, eu îmi voi distruge trofeele în public. Aceste momente pot reprezenta sfârşitul visului pentru copiii noştri… Cu toate acestea, Ucraina va câştiga lupta! Din punctul meu de vedere, nu există nicio îndoială în această privinţă. Ucraina va câştiga lupta, iar întrebarea care se pune este unde vom fi noi în acel moment”, a declarat Sean Penn.

Penn este cunoscut pentru activismul său politic și implicarea în diverse cauze umanitare, inclusiv eforturile de ajutorare ale victimelor uraganului Katrina, cutremurului din Haiti din 2010 sau ale inundațiilor din Pakistan, din 2012. În 2016, revista Rolling Stone a publicat un interviu pe care Penn l-a luat baronul mexican al drogurilor Joaquin „El Chapo” Guzman.

Penn s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski

Sean Penn a participat la brefingul de presă al președintelui Volodimir Zelenski din prima zi a invaziei Rusiei, înregistrâns pentru documentarul său. „Sean Penn se numără printre cei care susțin Ucraina. Țara noastră îi este recunoscătoare pentru o asemenea demonstrație de curaj și onestitate”, se arată într-un comunicat din acea perioadă al Administrației Prezidențiale.„Sean Penn demonstrează curajul de care le lipsește multor altora”, a scris Președinția ucraineană pe Facebook.

Actorul a fotografiat și filmat din noiembrie anul trecut regiunea Donețk. Penn ar fi intervievat personalități politice și militare ucrainene, precum și jurnaliști, în cadrul producției sale. Într-o declarație, actorul a lăudat poporul ucrainean pe care l-a numit „simbol istoric al curajului”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: