Redactia.ro
Home » Știri » Acum s-a aflat de ce Prințul William nu i-a stat alături Prințesei de Wales în videoclipul în care își anunță diagnosticul. Cine o susține, de fapt, pe Kate Middleton

Acum s-a aflat de ce Prințul William nu i-a stat alături Prințesei de Wales în videoclipul în care își anunță diagnosticul. Cine o susține, de fapt, pe Kate Middleton

Ce se întâmplă cu Kate Middleton acum?!

Într-un moment emoționant și neașteptat pentru întreaga lume, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a făcut un anunț public prin care a dezvăluit că se confruntă cu un diagnostic de cancer și că urmează un tratament preventiv de chimioterapie. Într-un videoclip filmat în grădinile Castelului Windsor, unde apare singură, stând pe o bancă, înconjurată de verdeață, Kate a împărtășit această veste tulburătoare.

Marea absență a Prințului William

Mulți s-au întrebat de ce Prințul William, soțul Ducesei, nu a fost prezent în cadrul videoclipului emoționant. Conform unei surse din cadrul palatului, citată de publicația People, decizia ca Ducesa să apară singură a fost una personală: „Este un mesaj din partea prințesei despre sănătatea ei, și a dorit să transmită personal acest mesaj.”

Această veste vine într-un moment în care familia regală se confruntă cu mai multe provocări de sănătate. Atât Regele cât și Prințesa de Wales și-au redus aparițiile publice în această perioadă dificilă.

Într-un gest de reprezentare, Regina a participat în numele Regelui Charles la serviciul religios istoric Royal Maundy, care a avut loc la Catedrala Worcester. Regele a ratat evenimentul „cu mare tristețe”, continuând să primească tratament pentru cancer.

Ce se va întâmpla cu Familia Regală în preajma Paștelui Catolic

Cu toate acestea, se așteaptă ca Regele Charles să participe la serviciul de Paște de duminică la Capela Sf. George de la Castelul Windsor, în ceea ce va fi prima sa apariție publică de când a primit diagnosticul de cancer.

Într-un mesaj audio adresat națiunii, Regele a subliniat importanța prieteniei și a îngrijirii reciproce, mai ales în momentele grele prin care trece familia regală. Aceste evenimente subliniază unitatea și forța membrilor familiei regale în fața adversităților, demonstrând că, indiferent de statutul lor, sunt la fel de vulnerabili în fața provocărilor vieții ca oricine altcineva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: