Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu a fost uimită de mărturisirile lui Radu Vâlcan! ”Soțul meu este cel mai atipic și greu de citit om din câți am cunoscut”

Adela Popescu a fost uimită de mărturisirile lui Radu Vâlcan! ”Soțul meu este cel mai atipic și greu de citit om din câți am cunoscut”

GALERIE FOTO (2) Adela Popescu a fost uimită de mărturisirile lui Radu Vâlcan! ”Soțul meu este cel mai atipic și greu de citit om din câți am cunoscut”

Adela Popescu a fost uimită de declarațiile făcute de soțul ei, Radu Vâlcan, la podcastul lui Mihai Morar. Vedeta de la Pro TV a scris pe contul ei de Instagram un mesaj care i-a șocat pe fani!

Adela Popescu a fost uimită de mărturisirile lui Radu Vâlcan

Radu Vâlcan a participat de curând la podcastul lui Mihai Morar de pe Youtube, iar acesta a făcut câteva declarații uluitoare, fiind cunoscut pentru faptul că nu dă declarații prea des. Până și soția sa, Adela Popescu a fost șocată să audă multe din mărturisirile partenerului său de viață.

Una din declarațiile făcute de Radu Vâlcan care a surprins-o atât de tare pe Adela a fost aceasta: ”Eu nu am avut încredere în oameni! Iubirea ei față de mine mi-a dat încredere și m-a făcut să cred că sunt un om care este iubit cu adevărat. Am dus lipsă de asta mult timp”.

Prezentatoarea de la ”Vorbește Lumea” a reacționat imediat la aceste declarații pe contul său de Instagram, lucru care i-a șocat pe mulți dintre urmăritorii ei.

”Soțul meu este cel mai atipic și greu de citit om din câți am cunoscut. Suntem de 11 ani împreună și încă descopăr lucruri noi despre el. Unele care nu îmi plac neapărat, iar altele care mă lasă mută… de uimire. Cum sunt, spre exemplu, destăinuirile lui din podcast-ul @mihaimorar. Mihai, Mihai, ce ne faci tu nouă”, a scris Adela Popescu pe contul său de Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de 11 ani

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, fiind de nedespărțit de 11 ani de când au o relație. Cei doi s-au iubit din prima clipă și nu puțini sunt cei care au observat că cei doi prezentatori sunt suflete pereche.

În urmă cu ceva timp, Adela Popescu declara pe blogul ei că ea și Radu s-au căsătorit după 5 ani de relație, iar acest lucru a fost unul dintre cele mai bune care i s-au întâmplat prezentatoarei. În prezent, cei doi au 3 băieți.

Adela Popescu a fost uimită de mărturisirile lui Radu Vâlcan! ”Soțul meu este cel mai atipic și greu de citit om din câți am cunoscut”

“Noi ne-am căsătorit după 5 ani de relație. Dacă ne căsătoream după primul, postarea asta ar fi sunat cu totul diferit. M-aș plânge că s-a schimbat mult, că am descoperit că sforăie, că își lasă șosetele pe unde apucă etc. Că așa s-a întâmplat și la noi. După 2 ani de relație am descoperit că Radu nu e așa perfect cum fiecare bărbat pare la început. După 3 m-am obișnuit cu sentimentul, după 4 m-am obișnuit atât de tare încât am avut înțelepciunea să văd că dincolo de nimicurile enervante, calitățile lui sunt uriașe, iar după 5 am știut că nu mai e cale de întoarcere și maxim asumat am luat decizia de a-mi petrece tot restul vieții alături de bărbatul pe care îl cunosc atât de bine cu bune și cu rele, dar pe care îl iubesc fără urmă de îndoială”, scrie Adela Popescu în urmă cu ceva timp pe blogul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: