Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, apariție în costum de baie la trei săptămâni după ce a născut! Cum arată vedeta după al treilea copil adus pe lume

Adela Popescu, apariție în costum de baie la trei săptămâni după ce a născut! Cum arată vedeta după al treilea copil adus pe lume

GALERIE FOTO (2)

Adela Popescu le-a făcut o surpriză de proporții fanilor! Vedeta TV s-a afișat în costum de baie la trei săptămâni după ce a născut! Iată cum arată prezentatoarea după al treilea copil adus pe lume.

În iulie, Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a treia oară în urmă cu doar câteva săptămâni, după ce prezentatoarea TV l-a adus pe lume pe cel de-al treilea băiat al familiei, care și-a primit numele Adrian.

După evenimentul fericit, familia a fugit la relaxare pentru câteva zile, la malul mării! Așa se face că ex-prezentatoarea Pro TV și-a surprins fanii cu o apariție în costum de baie.

Adela Popescu, apariție în costum de baie după ce a născut

Adela Popescu a născut pe 11 Iulie, zi fericită în care l-a adus pe lume pe Adrian, cel de-al treilea băiețel pe care îl are cu Radu Vâlcan. Și se pare că Adela a trecut cu bine și peste a treia sarcină. Și chiar dacă au trecut doar trei săptămâni de când se afla în sala de nașteri, Adela Popescu s-a afișat deja în costum de baie!

Apariția a șocat pe toată lumea! Se pare că a reușit să ardă rapid kilogramele luate pe timpul sarcinii, care oricum nu au fost așa multe în cazul ei. Prezentatoarea TV se poate mândri cu apariția în costum de baie, la scurt timp după naștere. Nici n-ai zice că a trecut prin trei nașteri!

Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima vacanță cu noul-născut

Adela Popescu și-a anunțat fanii că a plecat cu toată familia pe litoral, inclusiv cu micuțul nou-născut. A luat decizia împreună cu Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu.

„Ne-am făcut curaj că nu se mai putea? Și am pornit spre mare. Am folosit drept pretext aniversarea de o lună a lui Adrian și utilitatea dovedită a aerosolilor. De fapt, un rol important în decizie a jucat logica mea, care spune că, atât timp cât bebelușul e alăptat exclusiv, nu se poate întâmpla nimic în plus față de ce s-ar putea întâmpla și acasă, plus dorul cât casa de mare de… mare.
Soțul a zis că are logică, așa că a fost de acord. Drept mulțumire, i-am dat un vin sec pe malul mării. Pare încântat, cred că ne mai aduce”, este mesajul postat de Adela Popescu pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: