Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu are emoții mari pentru a treia sarcină! ”Durerea e foarte mare”

Adela Popescu are emoții mari pentru a treia sarcină! ”Durerea e foarte mare”

GALERIE FOTO (2)

Adela Popescu a dezvălui că are emoții foarte mari pentru această sarcină, chiar dacă este deja mamă a doi băieți. Prezentatoarea se teme din mai multe motive, fiind foarte sinceră în legătură cu acest subiect!

Adela Popescu are emoții mari pentru a treia sarcină! ”Durerea e foarte mare”

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare din România. Pe lângă o carieră de succes, aceasta are și o viață de familiei superbă, fiind căsătorită cu Radu Vâlcan și având deja trei băieți, dintre care unul este pe drum.

Deși a mai trecut prin două nașteri, vedeta a mărturisit că pentru a treia sarcină are emoții și mai mari. Aceasta se teme puțin din cauza situației epidemiologice actuale și știe că va avea o naștere destul de grea din cauza unor probleme pe care le are la coloană. Recent, Adela Popescu a declarat că înainte cu două săptămâni de a naște va sta în izolare pentru a evita pe cât posibil situația în care s-ar infectat cu virusul SARS-CoV-2.

”În primul rând, acum mă preocupă foarte tare chestia cu COVID-19. Nu atât că m-aș putea îmbolnăvi, cât că protocolul, în clipa în care te internezi și ești pozitivă, presupune să fii mutată la o maternitate de suport COVID. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă și n-ai voie să-ți vezi copilul, nu știu dacă o săptămână sau două, ceea ce, cumva, nu e chiar o bucurie. De-asta am spus că ar fi ideal ca în ultimele două săptămâni, cel puțin, să mă cam izolez”, a declarat Adela Popescu.

Adela Popescu are probleme la coloană

De asemenea, pe lângă situația cu Covid-19 care o sperie destul de tare pe vedetă, aceasta a mai spus că este sigură că a treia naștere o să fie mai grea că primele două, având în vedere că are unele probleme la coloană și va simți din plin fiecare contracție.

”Într-adevăr, am început să am și mari emoții pentru naștere pentru că, dacă la prima mi s-a părut că a fost complicat și dureros, dar m-am gândit că a fost o întâmplare, la a doua m-am dus mult mai relaxată și a fost chiar mai greu. Acum, a treia oară, am o certitudine că va fi foarte greu.

Eu am niște complicații la coloană, astfel încât când copilul coboară se așază pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul nu am doar durere pe contracție, am o durere constantă, ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Durerea e foarte mare”, a mai spus Adela

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: