Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu s-a certat cu Shurubel și Sebastian! Prezentatoarea de la Pro TV a vrut să plece din emisiune

Adela Popescu s-a certat cu Shurubel și Sebastian! Prezentatoarea de la Pro TV a vrut să plece din emisiune

vorbeste lumea

Adela Popescu nu are viaţă uşoară la „Vorbeşte lumea”. Prezentatoarea de la Pro TV intră aproape mereu în „clinciuri” cu ai săi colegi de platou. Adela a avut, recent, alte divergenţe de opinii cu Shurubel și Sebastian. Totul a pornit de la treburile casnice din familia fiecăruia.

DJ Shurubel i-a povestit cum stau lucrurile la el în casă, iar actriţa nu a fost de acrod cu aşa ceva. Ba mai mult, a ameninţat că pleacă din emisiune.

Shurubel şi-a acuzat soţia că nu pune bine vasele în chiuvetă

Adela Popescu, Shurubel și Sebastian Dobrincu au început să discute despre ce-i stresează pe oameni şi, aşa, s-a ajuns la treburile casnice. DJ Shurubel a dezvăluit că deseori se supără pe soție că nu pune bine vasele în chiuvetă, iar imediat cum blondina a auzit aceste cuvinte s-a înfuriat și a fost la un pas să plece din emisiunea „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV.

„Eu plec! Eu mă duc la Miruna, că nu mai suport discuția asta. Ce e cu ei?!”, a spus Adela, în timp ce se îndepărta de cei doi colegi ai ei.

Cu toate acestea, prezentatoarea nu a părăsit platoul emisiunii, ci doar s-a mutat lângă o altă colegă, Miruna. Într-un final, Adela Popescu și Shurubel s-au întâlnit din nou la aceeași masă și au continuat să se contrazică pe acest subiect.

Adela Popescu şi familia, cu enterocolită

Adela Popescu a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă grea, după ce ea, Radu Vâlcan şi cei trei copii ai lor au fost, pe rând, diagnosticaţi cu enterocolită. Cel mai tare a speriat-o pe Adela faptul că cel mic, Adrian, a vomitat mult şi exista pericolul de deshidratare.

Mă bucur de linişte, a fost o perioadă dificilă, am avut toţi enterocolită. A început cel mic, bebeluşul, şi ne-am speriat, pentru că la bebeluşi există risc de deshidratare foarte mare şi el a vomitat într-o noapte foarte mult şi m-am super speriat.

Dar a fost bine, l-a ţinut o singură zi, i-am dat seruri de rehidratare, sân destul de mult, dar regula este să mănânce puţin, cu pauze între. Aşa am făcut şi a fost bine. A venit şi pediatra, la un bebeluş atât de mic, nu stai şi experimentezi”, a povestit Adela Popescu, pe Instagram.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015 şi au împreună trei copii: Alexandru (5 ani), Andrei (3 ani) şi Adrian, născut în iulie 2021. Deşi Radu ar mai vrea o fată, Adela a declarat că a spus „stop”, după trei naşteri dificile.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: