Redactia.ro
Home » Monden » Adela Popescu, schimbare radicală de look. Proaspăta mămică s-a transformat total

Adela Popescu, schimbare radicală de look. Proaspăta mămică s-a transformat total

GALERIE FOTO (5) Adela Popescu, schimbare radicală de look.

Adela Popescu, schimbare radicală de look. Fosta prezentatoare tv a adus pe lume cel de-al treila copil, fiind o mamă de trei băieți. Pentru că în ultimele luni nu a mai avut timp pentru, Adela Popescu a mers la coafor și și-a făcut o schimbare de look. Cum arată acum vedeta?

Adela Popescu, schimbare radicală de look. Proaspăta mămică s-a transformat total

Adela Popescu, schimbare radicală de look. Este una dintre cele mai apreciate vedete din România, iar recent a adus pe lume al treilea copil. Adela Popescu este o mamă cu normă întreagă, dar reușește mereu să aibă o imagine impecabilă. Recent, artista a mers la coafor și și-a schimbat look-ul.

Chiar dacă acum are trei băieți, Adela reușește să-și facă timp pentru ea. Fosta prezentatoare tv a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu rezultatul specialiștilor de la salon. Ei bine, soția lui Radu Vâlcan s-a reîntors la vechea culoare a părului, cea care a consacrat-o, și anume blondul. Această culoare îi stă foarte bine vedetei și o avantajează. ”Astăzi se întâmplă ceva foarte important. Merg la salon și mă vopsesc, gata, cu părul natural. Mulțumesc, mă întorc la blond. Se apucă imediat de treabă”, a spus Adela Popescu pe pagina personală de Instagram.

Adela Popescu s-a vopsit

Blondina a postat imagine după imagine cu fiecare pas pe care hairstylist-ul l-a făcut pentru a avea un rezultat de succes. ”Tadam. Îmi place la nebunie!”, a mai adăugat diva în dreptul imaginii în care apare cu un nou look. Adela Popescu este foarte fericită cu noua schimbare de look, făcând-ul pe Radu să fie extrem de mândru de soția sa.

Noul look al Adelei Popescu

Adela Popescu, despre viața cu trei copii

În urmă cu aproape două luni, Adela Popescu a adus pe lume cel de-al treilea copil. Blondina are acum trei băieți sănătoși și minunați care-i fac viața mai frumoasă vedetei. Împreună cu Radu Vâlcan, a reușit să construiască o familie frumoasă. Imediat după naștere, blondina glumea, spunând că acum le mai lipsește o pereche de gemeni, dar și-a dat seama că misiunea de mamă nu este deloc ușoară.

Adela le-a povestit fanilor săi cum se descurcă în postura de proaspătă mămică, în condițiile în care trebuie să aibă grijă și de fiii săi mai mari. „Legat de nopți, ei bine, prima noapte a fost un eșec! S-a trezit cred că la 45 de minute și nu-mi venea să cred că așa o s-o țin câteva luni, asta în condițiile în care și băieții au nevoie de mine mai mult ca niciodată, că îi culc, să le spun povești, să le fac băiță. E normal! Dar a doua noapte l-am culcat în altă cameră, am făcut mai rece, 22 de grade, și a dormit cinci ore legate. După patru ore legate, după trei și acum ne luptăm între două și trei ore, dar sunt mulțumită’, le-a spus Adela Popescu fanilor ei.

De asemenea, vedeta a mărturisit că acum se simte mai relaxată, chiar daca privarea de somn i-a creat ceva probleme la început. „Ce vreau să spun este că mă așteptam să-mi fie mult mai greu, nu că nu ar fi, privarea de somn te consumă foarte tare, dar ca energie vitală sunt veselă, sunt bine, îl miros, mă bucur mai mult de el, e o chestie super conștientă. Acum mă îngrijorez mai puțin și mă bucur mai mult de bebelușeală’, a mai spus Adela Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: