Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu a împodobit bradul de Crăciun. Iată cum arată magia în casa vedetei în preajma sărbătorilor de iarnă

Adelina Pestrițu a împodobit bradul de Crăciun. Iată cum arată magia în casa vedetei în preajma sărbătorilor de iarnă

Adelina Pestrițu a împodobit bradul de Crăciun.

Adelina Pestrițu, cunoscută pentru prezența sa activă pe rețelele sociale și pentru conținutul său captivant, a surprins fanii cu o abordare simplă și festivă în decorarea bradului de Crăciun. Fosta prezentatoare TV și soțul ei, Virgil Șteblea, au ales să aducă în casele lor bucuria sărbătorilor printr-un brad natural, în stil minimalist, reușind să creeze un decor incitant și plin de căldură familială.

Adelina Pestrițu a împodobit bradul de Crăciun alături de familie

Familia Pestrițu-Șteblea a optat pentru un brad simplu, împodobit cu o selecție minimală de globulețe roșii de aceeași dimensiune. Instalația cu lumină albă caldă adaugă o notă de strălucire atmosferei festive, iar lipsa unui vârf dă un aer autentic întregii compoziții. Adelina a distribuit un moment intim cu soțul ei și fiica lor, Zenaida Maria, pe canapea, în apropierea bradului deja împodobit, subliniind atmosfera de bucurie și unitate familială.

Postarea Adelinei Pestrițu a generat o avalanșă de reacții pozitive din partea urmăritorilor săi. Aceștia au laudat abordarea simplă, dar festivă, a familiei în privința decorului de Crăciun. Comentariile au evidențiat aprecierea pentru alegerea unui brad natural și pentru compoziția echilibrată, iar expresiile de admirație au abundat.

„În sfârșit, un brad de Crăciun normal și festiv și frumos pe rețelele sociale românești”; „Ce brad frumos și simplu, perfect pentru sărbători”; „Nu sunt cuvinte pentru a descrie acest moment!!”; „Îmi place mult combinația dintre verdele bradului și globurile roșii”; „O familie ca-n povești” – acestea sunt doar câteva dintre mesajele de la urmăritorii lui Adelina Pestrițu, care au apreciat modul în care familia și-a împărțit bucuria sărbătorilor.

Adelina Pestrițu și Virgil au planuri mari de viitor

Pe lângă atmosfera caldă de Crăciun, familia Pestrițu-Șteblea își împărtășește și planurile pentru viitor. Cu o căsnicie care a atins deja patru ani și o fiică în vârstă de cinci ani, Adelina și Virgil își doresc un al doilea copil. Cu speranța că Dumnezeu le va oferi această binecuvântare, familia Pestrițu-Șteblea continuă să inspire și să aducă bucurie în viețile urmăritorilor lor prin momente speciale, precum împodobirea bradului de Crăciun într-un mod simplu și frumos.

„Noi ne gândim, într-adevăr, la al doilea copil. Dacă Dumnezeu ne va da și un al doilea copil, noi de-abia îl așteptăm!”, a declarat focoasa brunetă cu doar câteva luni în urmă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: