Redactia.ro
Home » Monden » Adelina Pestrițu, mesaj trist de pe patul de spital. Vedeta a ajuns la capătul puterilor: „Degeaba ne facem planuri…”

Adelina Pestrițu, mesaj trist de pe patul de spital. Vedeta a ajuns la capătul puterilor: „Degeaba ne facem planuri…”

GALERIE FOTO (4)

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai iubite vedete de la noi din țară. Celebra influenceriță și-a obișnuit fanii să îi țină la curent cu tot ce se petrece în viața ei și a familiei sale, fie că este vorba despre reușite, fie despre probleme și neplăceri. Vedeta a făcut acum un anunț direct de pe patul de spital, care i-a îngrijorat pe toți cei care o urmăresc, fără a oferi prea multe detalii.

Adelina Pestrițu a ajuns pe mâna medicilor

Adelina Pestrițu este foarte iubită și are o mulțime de fani. Are o comunitate mare de oameni care o susține pe rețelele de socializare și, în schimb, îi ține la curent cu tot ce face. Dacă ne-a obișnuit să ne încânte privirile cu poze și filmulețe din vacanțe, de data aceasta ne-a surprins într-o manieră deloc plăcută.

Adelina Pestrițu a făcut un anunț trist astăzi, care i-a speriat pe toți cei care o apreciază și îi urmăresc activitatea din mediul online. Mai exact, a publicat o imagine dintr-un spital, de unde putem trage concluzia că are probleme de sănătate. Mesajul ei nu a fost deloc unul optimist, ci unul care ridică multe semne de întrebare.

Vedeta a mărturisit că orice plan este inutil, dacă viața are deja firul ei și te aduce în astfel de situații.

”Degeaba ne tot facem planuri. Viața își știe cu exactitate parcursul. Revin! Când totul va fi bine”, a scris Adelina Pestrițu, alături de o fotografie făcută într-un salon de spital.

Adelina Pestrițu a provocat panică în rândul fanilor

Iubita influenceriță a ales să facă anunțul fără prea multe detalii, ceea ce a pus pe jar tot internetul. A ales să precizeze, însă, că va reveni imediat ce lucrurile revin la normal în viața ei. Internauții au intrat la griji și au început să își facă tot felul de idei și sigur i-au trimis o mulțime de mesaje cu întrebări și gânduri bune. Cu siguranță, vedeta ve reveni cu explicații suplimentare, pentru a liniști pe toată lumea.

Nu se știe dacă Adelina are vreo problemă de sănătate, pentru că nu a vorbit niciodată despre acest aspect. Ce se știe, însă, este că a suferit de depresie în trecut și a avut parte de multe episoade anxioase. A trecut prin clipe grele, dar nu putem prevedea dacă și acum are aceeași problemă.

„Nici acum nu pot spune că mă simt complet vindecată. Și nu cred că sunt mulți care înțeleg cum e să ai tot ce ți-ai dorit vreodată, plus mult peste, și să fii anxios, să îți vină să te izolezi de oameni, să te simți blocat în propria capcană, dar să nu poți face ceva de frică să nu dezamăgești.”, a precizat vedeta în trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: