Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre Meghan Markle. Poartă extensii de păr? Ce se vede când apare în public

Adevărul despre Meghan Markle. Poartă extensii de păr? Ce se vede când apare în public

Adevărul despre Meghan Markle. Poartă extensii de păr? Ce se vede când apare în public

Odată cu intrarea în sânul familiei regale, Meghan Markle a devenit una dintre cele mai urmărite femei din lume. Nu numai că e o celebritate de top, dar are, acum, legături și cu cea mai pretențioasă casă regală din lume. Fiecare apariție a ei este atent studiată și niciun detaliu nu scapă nediscutat. Așa s-a ajuns la discuțiile interminabile legate de faptul dacă poartă sau nu extensii de păr.

Meghan Markle poartă sau nu extensii de păr

Atâta vreme cât a participat la îndatoriri regale în calitate de Ducesă de Sussex, Meghan Markle și-a purtat părul coafat foarte stylish. Fie în coc, fie în coafuri elaborate, părul lui Meghan a arătat dintotdeauna impecabil. Odată ieșită, însă, din strânsorile casei regale, fosta actriță s-a mai relaxat puțin.

Paparazzi au surprins-o purtând outfit total diferite și coafuri mult mai lejere. Un amănunt a dat, însă de gândit. Lungimea părului ei oscilează de la o ieșire la alta. Mulți s-au întrebat, așadar, dacă nu cumva fosta Ducesă de Sussex folosește extensii de păr pentru a-și varia look-urile.

Adevărul despre părul Ducesei de Sussex

Adevărul constă în… hairstylistul regal. Dacă la Casa Regală avea parte de servicii de top și se lăsa pe baza specialiștilor, acum face totul de una singură. Gata cu servitori la tot pasul, gata cu servicii demne de o ducesă.

Acum, Meghan e pur și simplu mamă și soție a Prințului Harry. Așa se face că la ieșirile în public își poartă părul aranjat lejer, din perie ori placă. Singurul lucru care face să difere lungimea părului ei este dacă poartă părul aranjat în bucle lejere sau nu. Cert e că fosta Ducesă se bucură într-adevăr de o podoabă capilară bogată, iar de asta sunt „de vină„ doar genele de afro-american.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini