Redactia.ro
Home » Monden » Adevărul despre relația de dragoste dintre Oana Zăvoranu și Mircea Badea. Au fost sau nu împreună?

Adevărul despre relația de dragoste dintre Oana Zăvoranu și Mircea Badea. Au fost sau nu împreună?

Adevărul despre relația de dragoste dintre Oana Zăvoranu și Mircea Badea.

Adevărul despre relația de dragoste dintre Oana Zăvoranu și Mircea Badea. În urmă cu mulți ani s-a zvonit în presă că jurnalistul ar fi avut o relație de iubire cu Oana Zăvoranu, fosta soție a lui Pepe. Ei bine, niciunul nu a vorbit despre acest subiect. Care este, de fapt, adevărul?

Adevărul despre relația de dragoste dintre Oana Zăvoranu și Mircea Badea. Au fost sau nu împreună?

Adevărul despre relația de dragoste dintre Oana Zăvoranu și Mircea Badea. Încă mai este un secret pentru multă lume că Mircea Badea și Oana Zăvoranu au avut o poveste de dragoste scurtă dar intensă. Relația celor doi a ieșit la iveală după ce Răzvan Dumitrescu, fostul iubit al brunetei a mărturisit acest lucru. „Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea, afirma Răzvan, prin 2012. Ulterior, fosta soție a lui Pepe a fost întrebată dacă s-a iubit cu soțul lui Carmen Brumă. „Eu şi Mircea am fost prieteni buni, ne cunoaştem. Acum ştiu eu dacă am fost împreună, nu ştiu, poate…, s-a limitat atunci Oana Zăvoranu.

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu declara la acea vreme că Pepe, ura să se uite la emisiunile lui Mircea Badea. „Pepe nu se uita niciodată la emisiunile lui Mircea Badea şi nici pe Oana nu o lăsa. Nici nu aveau Antena 3 în programe. Lui Pepe îi era antipatic «personajul». Eu mă uit cu Oana la emisiunile lui Badea, nu avem nici o problemă!‘, a mai spus Răzvan.

Enervat probabil de aceste afirmații, Mircea Badea a avut o reacție publică deloc calmă. Acesta a susținut că persoanele care vor să apară în presă declară că au fost împreună cu Mircea Badea. ‘De mulţi ani se întâmplă ca atunci când cineva vrea să apară în presă să spună că a fost cu Mircea Badea. Am evitat să comentez aceste subiecte, pentru că am oroare de scandaluri, însă când lucrurile iau amploare, nu pot să tac. Aşa că le spun duduilor şi iubiţilor lor că aceste declaraţii vor avea urmări şi repercusiuni’, a spus Mircea Badea la emsiunea în Gura Presei de la Antena 3.

Oana Zăvoranu și Mircea Badea, idilă în trecut

În urmă cu câțiva ani, Oana Zăvoranu declara că Mircea i-a cerut să îl înșele pe iubitul ei cu el. Mai mult, aceasta a spus că jurnalistul venea des la ea acasă. „El voia că eu să îl înșel pe iubitul meu că să fiu cu el. Mi-a zis că pentru mine este dispus să o lase pe mamaie. Venea la mine prin spatele blocului, pe la ghenă, pe unde îi este locul. Am crezut că este un tip ok, de-asta l-am primit acasă. A început să facă jiu-jitsu pe la mine, să îmi smotoceasca motanul… Atunci am zis: ‘Ia stai puțin’! Are curaj să vorbească cu mine? Hai să facem cumva să vorbim! Să îmi zică el mie în față că mint”, a declarat Zăvoranca la WOWbiz despre relația ei cu Mircea Badea.

Bruneta a confirmat că a avut o idilă cu Mircea Badea înainte ca aceasta să se căsătorească cu Pepe. Vedeta a fost intrigată de faptul că Badea a declarat că ea își face publicitate pe spatele lui. „Noi am fost împreună acum șapte-opt ani, chiar înainte de a fi cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat? Cu o glugă în cap că să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că ești urmărit de cetățeni? Era speriat de bombe și mai stătea și vreo jumătate de ora vizavi și apoi intră prin spate. Se crede buricul pământului, asta e o boală. Când am găsit altul, l-am lăsat. El era cu topmodela’ și se vedea cu mine. Dacă era fin, trecea peste subiect elegant, așa cum am făcut și eu. Dar tu vii să mă faci duduie, negi și mă mai și ameninți?’, a declarat Oana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: