Redactia.ro
Home » Monden » Adi Minune, despre viața în pandemie: ”Mulți oameni invidioși”

Adi Minune, despre viața în pandemie: ”Mulți oameni invidioși”

Perioada pandemiei pare că nu l-a afectat pe Adi Minune asemeni altor artiști. Cântărețul de manele spune că vrea să-și trăiască viața la cei 47 de ani. Artistul plănuiește să plece într-o vacanță de lux, împreună cu soția sa, Cati, mai exact, în Dubai. 

Adi Minune, despre viața în pandemie: ”Mulți oameni invidioși”

Într-un interviu pentru XtraNight Show, Adi Minune a precizat că pandemia i-a schimbat foarte mult pe oameni, într-un mod negativ. De altfel, în această perioadă el vrea să se reinventeze și să-și trăiască viața. Drept urmare, are de gând să plece într-o vacanță de lux în Dubai, alături de soția sa, Cati.

„Înainte eram mult mai buni, mult mai sinceri. Accesul la informații și ceea ce vedem pe internet ne dezvoltă răutatea. Mulți oameni invidioși. Oamenii sunt mult mai supărați, unii nu au ce pune pe masă, au morți în familie”, a spus Adi Minune cu regret în voce.

Adi Minune nu a oferit prea multe detalii despre vacanța exclusivistă. Cert este că soția sa, Cati, a pus la punct toate detaliile.

„Trebuie să îmi trăiesc viața, la 47 de ani trebuie să mă reinventez. Trăim într-o lume în care, dacă te cerți cu cineva, nu mai ai timp să te împaci”, a mai adăugat artistul.

Adi Minune, amenzi după amenzi, în pandemie

În această perioadă, cântărețul s-a mai abătut de la regulă și a luat parte la anumite petreceri în mod ilegal. În consecință, a fost amendat de oamenii legii.

“Am cântat mai pe ascuns, și cred că de la 1 iunie e posibil să cântăm la restaurante până la 10-11. Trebuie să facem treabă că dacă nu pleacă bărbatul de acasă…Eu am în spate o flotă de oameni”, a spus Adrian Minune într-un alt interviu.

Adi Minune, părinte și bunic împlinit

Împreună cu soția sa, Cati, Adi Minune are trei copii: două fete și un băiat. Cea mai mare, Karmen, este deja mamă și are o fetiță de trei ani. Adi Minune este tare mândru de nepotica lui.

Toți copiii lui Adi Minune îi calcă pe urme. Mezinul familiei cântă și el  dumnezeiește

“Adrian, ca bunic, când o vede pe Sofi plânge. Este cel mai fericit bunic, cel mai fericit tătic, când o vede pe Karmen își dă seama cât de mare e fata lui”, a declarat Cati Simionescu.

Karmen, de urgență la spital cu fetița ei! Ce a pățit nepoata lui Adi Minune  - IMPACT

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: