Redactia.ro
Home » Monden » Unde își va petrece Revelionul fiica lui Adi Minune. Karmen și soțul său au plecat într-o vacanță de lux

Unde își va petrece Revelionul fiica lui Adi Minune. Karmen și soțul său au plecat într-o vacanță de lux

GALERIE FOTO (3) Unde își va petrece Revelionul fiica lui Adi Minune

Unde își va petrece Revelionul fiica lui Adi Minune. În perioada sărbătorilor de iarnă, unii români preferă să meargă la munte, pentru a se bucura de zăpadă, în timp ce alții preferă să meargă în țările calde. Ei bine, Karmen Minune a preferat să plece în Dubai împreună cu soțul său pentru a-și petrece Revelionul.

Unde își va petrece Revelionul fiica lui Adi Minune. Karmen și soțul său au plecat într-o vacanță de lux

Unde își va petrece Revelionul fiica lui Adi Minune. Karmen Minune se poate declara o femeie împlinită, având un soț iubitor și o fiică absolut minunată. Fiica cea mare a lui Adrian Minune este tratată ca o prințesă de către soțul ei, Bogdan Căplescu. Astfel cei doi au decis să părăsească România pentru următoarele zile. Unde își va petrece Revelionul fiica lui Adi Minune. Mai exact, Karmen și soțul ei au decis să-și petreacă Anul Nou într-o țară călduroasă și luxoasă. Cei doi au fugit într-o vacanță de vis, tocmai în Dubai și pare că se simt extraordinar. Karmen și Bogdan se bucură de o vreme superbă, de plajă, de soare în compania prietenilor. Karmen a postat pe pagina de Instagram mai multe imagini din vacanță, iar fanii săi au fost încântați să o vadă extrem de fericită alături de soțul său.

Fiica lui Adi Minune a declarat la un moment dat, că nu i-a plăcut niciodată să fie celebră din cauza tatălui său, existând perioade în care și-ar dori să nu fie cunoscută. „M-am născut cu chestia asta. Ușor, ușor am început să înțeleg de ce tata este absent și mama trebuie să fie și mamă și tată! Am început să primesc laude din partea oamenilor din jur, dar să simt și invidii!

A fost cumva ca o a doua natură, faptul că na, te-ai născut și ai un tată faimos, vine de la sine! În adolescență mi-aș fi dorit să nu știe lumea cine sunt! Am dat de unele părți mai puțin frumoase: invidia, etichetele, rasismul! Au fost și părți nasoale!”,a declarat ea.

Ce coșmar a trăit Karmen Minune

Carmen Simionescu a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea ”Vocea României”. Aceasta a avut noroc atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Anul trecut, Karmen a adus pe lume o fetiță, devenind pentru prima oară mămică. Sofia s-a născut într-un spital public din București, prin cezariană, vedeta dorindu-și să scape de durerile cumplite din timpul travaliului. „Am oscilat foarte mult, dar în final am luat decizia de a naște prin cezariană. Sunt niște dureri pe care le scutești. Am auzit femei care au avut travaliu în jur de 20 de ore, e un chin prin care femeia trece. Eu cred că îți ia ani din viață. Este experiența mea. E decizia mea. Mama a născut prin cezariană, bunica a născut prin cezariană”, declara Carmen Simionescu.

În urmă cu ceva timp, Karmen a dezvăluit că în timpul nașterii a avut câteva probleme. „Eu eram operată, deschisă pe masă și auzeam doctorița spunându-i unei rezidente. Nu așa, coase încă o dată. Nu așa*. Și îi dădea peste mână. Într-un final, m-au cusut și m-au mutat de pe un pat pe celălalt ca să mă poată scoate din sala de operații. Ai mei toți erau galbeni la față. Eram sub anestezie și vorbeam aiurea. Am ajuns la reanimare… Pentru că stăteam pe telefon și anestezia, pentru că mâna era îndoită, nu a ajuns în corp. Și am stat o oră fără calmant. Îmi simțeam operația pe viu. Simțeam că mor! Urlam la asistente să-mi facă ceva. A fost cea mai groaznică oră din viața mea”, a povestit artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: