Redactia.ro
Home » Monden » Adi Minune, fală mare pe litoral! Cu ce mașină a apărut manelistul în Mamaia

Adi Minune, fală mare pe litoral! Cu ce mașină a apărut manelistul în Mamaia

GALERIE FOTO (4) Adi Minune, fală mare pe litoral!

Adi Minune, fală mare pe litoral! Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați maneliști din România, motiv pentru care își permite să se plimbe cu ce mașină dorește. Recent, Adrian Minune a făcut senzație în Mamaia cu bolidul său de lux.

Adi Minune, fală mare pe litoral! Cu ce mașină a apărut manelistul în Mamaia

Adi Minune, fală mare pe litoral! Vara a venit, iar bolidurile de lux au ieșit să facă senzație pe litoral, în zona bogătașilor. Adrian Minune este unul dintre cei mai apreciați interprețit de muzică de petrecere, așa că își permite să-și cumpere orice mașină își dorește. În urmă cu puțin timp, manelistul și-a făcut prezența la mare, dar nu oricum. Acesta s-a cazat la Mamaia White Tower și și-a făcut apariția cu un Lamborghini Aventator, care valorează peste 400.000 de euro. Când vine vorba de mașini, Adi Minune nu se uită la bani. Artistul are în colecția sa o serie de bolizi de lux, precum Ferrari, Lamborghini sau Mercedes.

Masina lui Adi Minune

Ce avere colosală are Adrian Minune

În 2019, Adrian Minune era cotat în presă ca fiind unul dintre cei mai bogați cântăreți de manele din țară. Se zvonea că are nu mai puțin de 15 vile, 13 mașini și multe terenuri în jurul Capitalei. Mai mult, onorariul său ar pleca de la minim 6.000 de euro, lăsând deoparte sumele imense pe care le primește din dedicații. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Adi Minune a dezvăluit cele mai mari secrete. Prezentatoarea tv l-a întrebat pe artist care este cea mai mare sumă strânsă la un singur eveniment, iar răspunsul a fost de-a dreptul surprinzător. „A fost în America, în 2002, 60.000 de dolari.”, a spus manelistul.

Artistul a avut grijă să investească orice ban primit, pentru a-i oferi familiei sale un trai decent. Pe lângă faptul că are multe case în comuna Ștefăneștii de Jos, locul natal, acesta mai deține și un cartier de vile ce se află pe o stradă pe care o deține, un complex cu saloane de evenimente și un restaurant. Totodată, manelistul a cumpărat și multe terenuri, averea sa fiind estimată la 100 de milioane de euro în 2008. „La o sumă inestimabilă, pentru că averea mea sunt cei trei copii (…) Referitor la evaluarea în presă, e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați, ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da!”, a mai spus Adrian Minune.

Fiica cea mare a artistului, Carmen, a adus pe lume un băiețel, iar vestea că este însărcinată a fost o mare surpriză pentru părinții ei. Aceasta a povestit într-o emisiune tv cum a reacționat artistul când a aflat că va deveni bunic. „A izbucnit în plâns. Am venit acasă, la Dristor, la ai mei, și mă fâstâceam eu așa, cum să fac, aveam testul de sarcină la mine și voiam să îl arăt, dar îmi era rușine. Voiam să îi spun, dar cum să îi spun? Și am găsit eu o modalitate, i l-am pus într-un cadou. Și mă duc la el și îi zic: „tati, uite, am un cadou pentru tine!”. Mi-e foarte greu să îi fac cadouri tatălui meu. Și îl ia, ridică și reacția lui a fost: „Nu cred! Serios?”. Și a sărit și a zis: „Bunicul Minune, nu cred, dă’ să te pupe tata” și a început să plângă, bineînțeles”, a povestit Carmen Simionescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: