Redactia.ro
Home » Stil de viață » Adio, Melania Trump! Ținutele cu care s-a impus drept cea mai stilată primă-doamnă de la Casă Albă

Adio, Melania Trump! Ținutele cu care s-a impus drept cea mai stilată primă-doamnă de la Casă Albă

GALERIE FOTO (6) Melania Trump cea mai stilată primă-doamnă de la Casă Albă

Melania Trump a fost considerată încă de la începutul mandatului soțului ei una dintre cele mai stilate Prime Doamne ale Casei Albe. Pe tot parcursul aparițiilor ei în spațiul public, s-a putut observa că aceasta nu alege brand-uri pentru buzunarele tuturor, din contră țintește spre colecții de lux și ținute personalizate. 

Melania Trump cea mai stilată primă-doamnă de la Casă Albă

În timpul mandatului lui Donald Trump, Melania Trump a fost alături de soțul ei la cele mai importante evenimente și întâlniri. Aceasta a purtat ținute exclusiviste, create de cei mai mari designeri.

Melania Trump știe cu siguranță să se îmbrace, iar stilul ei a atras atenția tuturor. Soția lui Donald Trump a arătat întotdeauna impecabil, iar alegerile stilistice au fost tot timpul gândite pentru orice ocazie. De la paltoane și rochii elegante până la costume sofisticate, fostul model a uimit în permanență cu garderoba ei.

Acum, că Donald Trump a pierdut alegerile, iar noul peședinte este Joe Biden, urmărim un top cu cele mai exclusiviste ținute purtate de Melania Trump de-a lungul timpului, potrivit hellomagazine.com.

Top cinci ținute spectaculoase purtate de Melania Trump

În timpul vizitei de la Palatul Buckingham, Meladia Trump a purtat o rochie din mătase de fildeș de la casa de modă Dior Haute Couture. Rochia albă i-a venit perfect pe corpul ei de model și s-a potrivit pentru banchetul de stat al Reginei.

Melania Trump în visită la Palatul Buckingham, 2019
Melania Trump în visită la Palatul Buckingham, 2019

Altă pariție uluitoare a fost atunci când Melania Trump, soția fostului președinte al Americii, a ajuns în Arabia Saudită. Fostul model a fost fotografiat când a coborât din avionul Air Force One, purtând o salopetă neagră de la Stella McCartney. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu o centură modestă aurie, din piele de piton, de la Saint Laurent.

Malania Trump în vizită în Arabia Saudită, 2017
Malania Trump în vizită în Arabia Saudită, 2017

Tot în vizita de la Londra, Melania Trump a ales o ținută spectaculoasă pentru a o întâlni pe Regina Elisabeta a II-a. Fosta Primă Doamnă a purtat o rochie divină ”bodycon” de la Dolce & Gabbana. Melania a accesorizat rochia cu o pălărie albă cu boruri largi de la Hervé Pierre.

Melania Trump alături de Regina Elisabeta în Londra, 2019
Melania Trump alături de Regina Elisabeta în Londra, 2019

În prima ei vizită de peste mări, departe de Casa Albă, Melania Trump a purtat un pulover bej deschis de la Max Mara, pe care l-a asortat cu o fustă din piele portocalie de la Hervé Pierre și o pereche de pantofi stiletto de la Manolo Blahnik.

Melania Trump în prima ei vizită prezidențială departe de Casa Albă, 2017
Melania Trump în prima ei vizită prezidențială departe de Casa Albă, 2017

În altă vizită prezidențială, Melania Trump a fost surprinsă pe aeroportul Internațional Palm Beach, alături de premierul japonez Shinzo Abe purtând o pereche de pantaloni albi cu talie înaltă și largi la picioare, de la Michael Kors, pe care i-a asortat cu o cămașă neagră.

Melania Trump alături de premierul japonez Shinzo Abe
Melania Trump alături de premierul japonez Shinzo Abe
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: