Redactia.ro
Home » TV » Adrian de la „Insula Iubirii”, condamnat la un an de închisoare

Adrian de la „Insula Iubirii”, condamnat la un an de închisoare

Adrian de la „Insula Iubirii”, condamnat la un an de închisoare

Adrian de la „Insula Iubirii” este unul dintre cei mai controversați concurenți de pe insulă, el fiind primul care a picat în ispită, încă din primele ore de când a ajuns în Thailanda.

Adrian Boțoc a fost cercetat într-un dosar pentru purtare abuzivă în serviciu. Acesta a lovit un individ care a venit să petreacă în clubul în care el activa drept bodyguard. Concurentul „Insula iubirii” a primit acum o condamnare de un an de închisoare, cu suspendare. „În baza art. 396 alin. 2 şi 10 C.proc.pen., cu reţinerea art. 76 alin. 1 C.pen. condamnă inculpatul BOŢOC ADRIAN-DANIEL, la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, prev. de art. 296 alin. 2 rap. la art. 193 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 75 alin. 1 lit.

Citește și: Insula Iubirii 20 mai 2019. Denisa rupe brățara de cuplu!

a) C.pen. În temeiul art. 91 C.pen. suspendă executarea pedepsei de 1 an închisoare sub supraveghere pe o durată de 2 ani, termen de supraveghere stabilit conform art. 92 C.pen., care se va calcula de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare. În temeiul art. 93 alin.(1)

Codul penal impune inculpatului respectarea următoarelor măsuri de supraveghere pe durata termenului de supraveghere.

a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj, la datele fixate de acesta;

b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;

d) să comunice schimbarea locului de muncă;

e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În temeiul art. 93 alin. 2 lit.

b) C.pen. impune inculpatului să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate”, se arată în sentință, potrivit ziardecluj.ro.

Citește și: Prima ceremonie a focului la Insula Iubirii! Denisa i-a spus adio lui Adrian

Adrian de la Insula Iubirii și Denisa păreau cel mai sudat cuplu

Ajunși în Thailanda, în cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii, Denisa și Adrian au părut să formeze un cuplu sudat. Au discutat cu naturalețe, fără să aibă spectaculozitate în gesturi și dialog și fără să trădeze fisuri evidente.

Denisa (21 de ani) și Adrian de la Insula Iubirii (24 de ani) sunt împreună de cinci ani și se gândesc deja la următorul pas în relația lor, căsătoria. S-au cunoscut prin intermediul prietenilor, iar el a fost cel care a cucerit-o, fiind și primul iubit al tinerei.

A mărturisit, la începutul competiției, că nu va pica în ispită, însă Adrian a petrecut momente incredibile alături de ispita Maria, de care s-a apropiat foarte mult.

A sărutat-o în timpul nopții, dar Maria l-a refuzat elegant, însă dimineața Adrian a luat o decizie drastică și, după ce a luat micul dejun, a sărutat-o direct.

Citește și: Insula Iubirii 13 mai 2019. Geanina îl imploră pe Costas să o ia de nevastă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: