Redactia.ro
Home » Sport » Adrian Mititelu începe războiul! Ce le interzice celor de la U Craiova

Adrian Mititelu începe războiul! Ce le interzice celor de la U Craiova

Adrian Mititelu începe războiul

Adrian Mititelu începe războiul. După decizia luată de FIFA zilele trecute, Mititelu începe atacul. Va înterzice celor de la U Craiova să folosească numele, culorile şi însemnele.

Patronul celor de la FC U Craiova 1948, din Liga 3-a, vrea să facă tot ce poate pentru ca U Craiova, care joacă în Liga 1 să nu mai poată folosi numele, culorile și însemele clubului. Mititelu a fost pus de FIFA să plătească 80.000 de euro pentru salarii restante către Josh Mitchell, fostul fotbalist al Universităţii Craiova, plus o amendă de 5.000 de franci elveţieni. Mititelu a achitat datoria și a primit de la FIFA actul care arată că echipa din Liga 3 a fost dată drept FC Universitatea Craiova. După ce a primit confirmarea pe care o aștepta, patronul oltenilor își continua războiul început cu ani în urmă.

„În luna ianuarie vom solicita Federaţiei Române de Fotbal să repare ce se mai poate repara. Efectele acţiunilor ilegale şi iresponsabile iniţiate de FRF începând cu iulie 2011. Reparaţia constă în repunerea clubului în drepturile anterioare. Interzicera grupării (CSU 2013) de a mai folosi numele, culorile şi însemnele clubului FC UNIVERSITATEA CRAIOVA. În situaţia în care FRF nu va reglementa de urgenţă această situaţie vom iniţia printr-o acţiune obligaţia de a face împotriva FRF şi CSU CRAIOVA cu consecinţă ca ambele structuri să suporte daunele aduse clubului nostru prin folosirea ilegală a numeli, culorilor şi a însemnelor clubului nostru”, au scris reprezentanții clubului pe facebook.

FC U Craiova 1948 egal Universitatea Craiova

Adrian Mititelu a ieșit imediat la atac, după ce FIFA a recunoscut că FC U Craiova 1948 din Liga a 3-a este una și aceeași echipă cu Universitatea Craiova.

”Deciza luată de FIFA este ireversibilă. Urmează să facem cerere către Federaţia Română de Fotbal pentru ca echipa din Liga 1 să-şi schimbe denumirea. Mai mult, îi vom da în judecată pe cei din prima ligă pentru că ne-au furat absolut tot, inclusiv suporterii. Vor avea de plătit sume foarte mari de bani”, a declarat, Adrian Mititelu, la Eurosport.

Citește și: Emmanuel Culio, în lacrimi la plecarea de CFR Cluj!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: