Redactia.ro
Home » Știri » Adriana Iliescu are probleme financiare mari. Cea mai vârstnică mamă nu și-a putut îndeplini o dorință banală de 1 martie: „Dacă aveam bani, mergeam la o terasă și…”

Adriana Iliescu are probleme financiare mari. Cea mai vârstnică mamă nu și-a putut îndeplini o dorință banală de 1 martie: „Dacă aveam bani, mergeam la o terasă și…”

Adriana Iliescu are probleme financiare mari. Cea mai vârstnică mamă nu și-a putut îndeplini o dorință banală de 1 martie: „Dacă aveam bani, mergeam la o terasă și...”

Adriana Iliescu a devenit cea mai în vârstă mamă din România, după ce a dat naștere unei fetițe la vârsta de 66 de ani. Ajunsă la 84 de ani, se bucură de Eliza, care este o adolescentă în toată firea și o studentă conștiincioasă. În ciuda faptului că sunt fericite, au probleme mari cu banii. Astăzi, de 1 martie, ar fi avut o dorință, dar situația materială nu le-a permis să o îndeplinească.

Adriana Iliescu nu își permite lucruri banale

Adriana Iliescu a ajuns la vârsta de 84 de ani, dar fiica ei este cea care o ține veșnic tânără. Eliza o face mândră pe mama ei zi de zi cu toate reușitele de la școală și este și un copil cuminte. Mama sa face eforturi să nu îi lipsească nimic, dar tot nu își pot permite lucruri banale, care alții le fac poate zi de zi.

Adriana și Eliza duc o viață liniștită, departe de lumina reflectoarealor și faca eforturi ca să le fie bine. Astăzi, de 1 martie, nu au făcut nimic special, ci au ales să se relaxeze împreună. Dacă ar fi avut bani, și-ar fi dorit să meargă la o terasă, să iasă puțin din rutină, dar situația financiară nu le-a permis acest moft. Cu toate acestea, s-au bucurat de clipele petrecute ca mamă-fiică.

„Nimic special! În fiecare an, este altfel pentru noi! De exemplu, în alți ani, dacă era frumos afară, ne plimbam, sau dacă aveam bani mergeam la o terasă și tot așa.,”a declarat Adriana Iliescu pentru Click!.

Adriana și Eliza, obiceiuri de 1 martie

Adriana și Eliza nu fac nimic special de 1 și 8 martie, dar sunt fericite. Totuși, au o rutină an de an și nu uită niciodată să își cumpere zambile, florile lor preferate. Dacă nimeni nu s-a gândit să le facă un cadou, aleg să își facă ele această bucurie mereu.

În plus, au sărbătorit și cu tortul lor preferat și așa au avut o zi minunată. Se înțeleg de minune, iar fosta scriitoare încearcă să îi fie cea mai bună prietenă fiicei sale. Este o studentă bună, care merge la două facultăți și la ambele are rezultate impresionante.

„Sărbătorim sufletește, în liniște, 1 și 8 martie (n.r – ziua mamei). O să ne comandăm un tort bun, dulce, cum ne place nouă, o să ne cumpărăm două buchețele de zambile albastre pentru că alea ne plac nouă, deoarece miros foarte frumos și cam atât.”, a mai declarat Adriana pentru sursa precizată anterior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: