Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Trandafir a povestit drama vieții ei la Asia Express. Actrița a izbucnit în lacrimi: ”N-aș fi vrut să vorbesc despre lucrul ăsta niciodată”

Adriana Trandafir a povestit drama vieții ei la Asia Express. Actrița a izbucnit în lacrimi: ”N-aș fi vrut să vorbesc despre lucrul ăsta niciodată”

GALERIE FOTO (2) Adriana Trandafir a povestit drama vieții ei la Asia Express. Actrița a izbucnit în lacrimi: ”N-aș fi vrut să vorbesc despre lucrul ăsta niciodată”

Adriana Trandafir a povestit drama vieții ei la Asia Express. Actrița a rememorat în lacrimi cel mai dureros moment din viața ei despre care nu știa nici Maria Speranța. 

Adriana Trandafir a povestit drama vieții ei la Asia Express. Actrița a izbucnit în lacrimi: ”N-aș fi vrut să vorbesc despre lucrul ăsta niciodată”

Adriana Trandafir a vorbit despre suferința pe care a trăit-o când primul soț i-a luat băiatul, pe Ștefan, și nu s-a mai putut opri din plâns. Fiica ei, Maria Speranța, i-a fost alături și i-a șters lacrimile celei care i-a dat viață. Năpădită de amintiri cumplite, celebra actriță a avut parte de un moment emoționat.

După ce a întâlnit un tânăr care i-a amintit de biatul ei, Adriana Trandafir nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Din prima căsnicie, actrița are un băiat pe nume Ștefan. La divorț, fostul soț a obținut custodia băiețelului, iar vedeta nu a putut să-și vadă fiul crescând.

Adriana Trandafir a povestit drama vieții ei la Asia Express. Actrița a izbucnit în lacrimi: ”N-aș fi vrut să vorbesc despre lucrul ăsta niciodată”

„M-am trezit emoționată și s-a deschis la mine un sertar pe care îl tencuisem într-o criptă și n-aș fi vrut să vorbesc despre lucrul ăsta niciodată. (…)Voi nu aveți nevoie de actrița Adriana, ci de mama Adriana, care câteodată nu a fost alături de voi. De multe ori. Știi că tu ai apărut când credeam că viața mea nu mai are niciun rost (…) Mă gândesc tot timpul la Ștefan. Când erai mică, tu nu mă întrebai de Ștefan. Știai că e un frate, știai că îl vizitam din când în când cu tine, câteodată, când puteam. (…) Ștefan e sufletul meu și e fratele tău și cred că e singurul cadou pe care am putut să vi-l fac: să fiți împreună frați”, a mărturisit, printre lacrimi, Adriana Trandafir.

Suferința Adrianei a fost și mai mare când a văzut că propriul ei tată îl ajută pe fostul soț să-i ia copilul. Din acel moment, o etapă sumbră a început în viața actriței, dar venirea pe lume a fiicei Maria i-a adus speranță.

„Când l-am văzut pe tata la proces, când a venit martor împotriva mea, ca să-mi ia copilul, și a spus că nu sunt în stare să-l cresc. Și mi l-au luat pe Ștefan. Am crezut că viața s-a terminat pentru mine”, a mai spus plângând actrița.

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la 33 de ani

Adriana Trandafir este una dintre cele mai mari artiste din România. A reușit să se facă cunoscută atât în țară cât și în străinătate și a luptat pentru visul ei chiar dacă părinții își doreau altceva pentru ea. Într-un interviu oferit pentru Acces Direct, Adriana Trandafir a vorbit despre momentul când a fost în moarte clinică la vârsta de 33 de ani.

”În primul rând, m-a făcut să înțeleg că i se poate întâmpla oricui și oricând. Mie nu-mi mai e frică de moarte. Trecerea de aici dincolo și cât am stat acolo Sus pentru mine a fost poate cea mai armonioasă perioadă. Revenirea a fost dureroasă. Nu mi-a plăcut că am revenit, pentru că am ieșit din lumea aia bună”, a declarat Adriana Trandafir.

Adriana Trandafir a fost în moarte clinică la 33 de ani! Actrița a mărturisit că deși se afla în moarte clinică, aceasta a putut să vadă și să audă tot ce se afla în jurul ei. Aceasta a dezvăluit că i-a auzit vocea lui Dumnezeu și că acum nu îi mai este frică de plecarea de pe pământ, scrie spynews.ro.

”Eram pe o aripă de fluture și m-a făcut să nu-mi fie frică de moarte și să nu o aștept ca pe ceva îngrozitor și să înțeleg că întoarcerea a fost cu un scop. Poate copiii mei nu m-au lăsat. Îmi amintesc că am trecut frumosul tunel până Sus și am auzit vocea caldă a lui Dumnezeu. Pluteam deasupra mea și auzeam și vedeam tot. Dincolo a fost foarte bine”, a spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: