Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Trandafir, declarații șocante despre cel mai greu episod din viața sa. Actrița a fost în moarte clinică

Adriana Trandafir, declarații șocante despre cel mai greu episod din viața sa. Actrița a fost în moarte clinică

GALERIE FOTO (2) Adriana Trandafir, declarații șocante despre cel mai greu episod din viața sa

Adriana Trandafir, declarații șocante despre cel mai greu episod din viața sa. Celebra actrița a dezvăluit un moment dureros din viața sa. În cadrul unei discuții cu Irina Fodor la Asia Express, Adriana Trandafir a declarat că în urmă cu ceva timp, de ziua sa de naștere, a fost în moarte clinică.

Adriana Trandafir, declarații șocante despre cel mai greu episod din viața sa. Actrița a fost în moarte clinică

Adriana Trandafir, declarații șocante despre cel mai greu episod din viața sa. Este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, iar la Asia Express a decis să facă echipă cu fiica sa, Maria Speranța. Adriana Trandafir a trecut prin momente de neuitat la Asia Express,iar în cadrul unei discuții cu Irina Fodor, actrița a rememorat un moment dureros din viața sa. Cu lacrimi în ochi, vedeta a povestit că în urmă cu câțiva ani, chiar de ziua ei de naștere, se afla internată în spital, iar medicii care o supravegheau au declarat-o moartă.

De asemenea, actrița a declarat că și-a părăsit corpul și a văzut tot ce se întâmplă în jurul său. Adriana a povestit că în momentul acela îi vedea pe doctori cum încercau să o readucă la viață,iar după ceva timp s-a trezit. „Într-un an de ziua mea am avut o moarte clinică. (…) A fost un moment foarte greu. M-am desprins din mine și am văzut tot ce s-a întâmplat dar toți avem un înger păzitor și era de gardă o doamnă doctor, doaman doctor Petre, care a spus ”e moartă”, m-a declarat moartă și s-a uitat pe fișe și a spus ”astăzie z iua ei, nu poate să moară fata asta” și atunci a făcut tot posibilul din lume, pentru că am văzut ce a făcut pentru mine, după ceva timp, m-au readus la viață.”, a spus Adriana Trandafir.

Adriana Trandafir a fost în moarte clinica

În semn de mulțumire pentru tot ce au făcut pentru ea, Adrian și-a propus atunci ca în fiecare zi de ziua sa o viziteze pe doctora care i-a salvat viața. Din nefericire, acest lucru nu s-a întâmplat niciodată, din cauza pandemiei de coronavirus. „Mi-am propus să o văd în fiecare an de ziua mea cu o sticlă de șampanie și acest lucru nu s-a întâmplat, datorită vieții care tăvăluc vine peste noi. AM purtat-o în suflet și îi mulțumesc și acum.”, a mai spus actrița.

Adriana Trandafir, momente de cumpănă după ce a fost diagnosticată cu COVID-19

Anul trecut, celebra actriță a trecut prin momente de neuitat, după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Adriana Trandafir a fost internată în spital o perioadă îndelungată,până când testele au ieșit negativ.

Vedeta a declarat că atât ea, cât și soțul ei au fost internați, existând momente în care au crezut că nu vor mai supraviețui. “A fost o experiență pe care Dumnezeu mi-a dat-o pentru că am putut să o duc, pentru că a trebuit să trec prin asta pentru a învăța multe lecții pe care nu le știam până acum.Nimic nu o să fie cum a fost odată. Oamenii sunt speriați, debusolați. Nu mai știi de ce, când și de cine să te ferești. Ne este frică. Nici în curtea mea nu am ieșit. Am înțeles de la început că nu este de glumit. Lucrurile sunt foarte serioase. Într-o lună m-am văzut doar cu fiul meu. A trebuit să stau șase săptămâni în așteptarea celor două rezultate negative. Și eu, și soțul meu am fost internați.A fost o luptă pe viață și pe moarte”, a spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: