Redactia.ro
Home » Monden » Afacerea genială a Elenei Băsescu. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu câștigă mii de euro

Afacerea genială a Elenei Băsescu. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu câștigă mii de euro

GALERIE FOTO (6) Afacerea genială a Elenei Băsescu

Afacerea genială a Elenei Băsescu. Deși a pierdut alegerile parlamentare din decembrie 2020, Elena Băsescu o duce foarte bine cu banii, aceasta având o afacere benefică în această perioadă. EBA câștigă mii de euro! Fiica fostului președinte al României a revenit la prima sa dragoste!

Afacerea genială a Elenei Băsescu. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu câștigă mii de euro

Afacerea genială a Elenei Băsescu. Elena Băsescu este cunoscută ca fiind mezina familiei Băsescu, aceasta cochetând de-a lungul anilor cu politica. Cu toate că a pierdut alegerile parlamentare din decembrie 2020, Elena Băsescu se poate considera norocoasă pentru că face bani frumoși din afacerea sa, având în vedere că pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe aproape toată munca oamenilor. Afacerea genială a Elenei Băsescu.

EBA s-a apucat de modă, prima sa dragoste, și are un succes incredibil. Cel puțin, asta reiese din declarația de avere a acesteia. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu și-a cumpărat un bolid de lux de zeci de mii de euro, dar are și mulți bani în conturi, de 160.000 euro. De asemenea, Elena Băsescu are bijuterii în valoare de 40.000 de euro, pe care le-a dobândit prin afacerea ei de haine Ebakids.ro. Pe lângă asta, Elena locuiește împreună cu copiii săi în casa pe care fostul președinte a dobândit-o într-o zonă bună a Bucureștiului, iar acest lucru o ajută să pună deoparte banii. În ceea ce privește întreținerea celor trei copii ai săi, EBA nu duce nicio grijă, deoarece primește de la tații acestora o pensie alimentară de 60.000 de euro.

Elena Băsescu s-a născuta la Constanța, dar după ascensiunea tatălui său în funcțiile statului român, aceasta s-a mutat cu familia la București. Aceasta a reușit să-și construiască o carieră în politică cu sprijinul tatălui său, ajungând chiar în Parlamentul European, în mandatul 2009-2014. Ultima dată, Elena Băsescu s-a înscris în partidul Mișcarea Populară, fondat de Traian Băsescu. ”Am decis să accept candidatura, am decis să accept să candidez pentru un loc de deputat la Constanţa. De ce la Constanţa? Pentru că e a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii, am căpatat o dimensiune nouă, mi-am dat seama că statul nu sprijină familiile monoparentale.Nu mă voi lansa în lupte în Parlament. Voi dori doar să construiesc din experienţa mea proprie, aceea de mamă singură a trei copii”, spunea Elena Băsescu, la o conferinţă de presă.

Elena Băsescu, ghinionistă în dragoste

Deși pe plan profesional are un succes incredibil, pe plan sentimental, fiica cea mică a lui Traian Băsescu nu prea a avut noroc în dragoste. Aceasta are o fetiță cu Cătălin Tomată, de care a divorțat în urmă cu doi ani. Elena și Cătălin au fost căsătoriți doi ani și au împreună o fetiță, fiind cel de-al treilea copil al Elenei. Elena Băsescu nu se află la primul divorț. În 2016, ELena a divorțat de Bogdan Ionescu, alias Syda, alături de care a stat patru ani. Cei doi au împreună doi copii minunați, Sofia și Traian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: