Redactia.ro
Home » Știri » Agresoarea Cristinei Joia, arestată pentru 30 de zile. Femeia a recunoscut că a mințit în declarații

Agresoarea Cristinei Joia, arestată pentru 30 de zile. Femeia a recunoscut că a mințit în declarații

Agresoarea Cristinei Joia, designerul de la Visuri la Cheie, a fost arestată pentru 30 de zile pentru lovire și violență. Femeia care a reușit să o desfigureze pe vedeta Pro TV a recunoscut că a mințit când a făcut declarațiile inițiale privind scandalul sângeros.

Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia se va afla în arest timp de 30 de zile sub acuzația de lovire și alte violențe. Totodată, aceasta a recunoscut că a mințit în declarațiile făcute inițial.

Agresoarea Cristinei Joia, arestată

Cristina Joia, designerul de la Visuri la Cheie, a ajuns la urgență după ce în seara de duminică, 8 noiembrie, aa fost bătută cu bestialitate într-un magazin de pe Calea Șerban Vodă din București. În cursul zilei de luni, agresoarea a fost identificată și dusă la poliție pentru declarații. Marți a venit decizia, iar agresoarea va sta după gratii timp de 30 de zile.

Agresoarea, pe numele ei Ștefania Andrei, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut, tot în cursul zilei de marți, că a mințit în declarațiile inițiale. Dacă întâi a spus că vedeta Pro Tv i-a rupt ștergătoarele, acum femeia a recunoscut că nu a fost vorba de așa ceva. Cristian Joia doar i-a ridicat ștergătoarele.

Femeia care a bătut-o crunt pe Cristina Joia a fost prezentată în fața unui judecător de la Judecătoria Sectorului 4, cu propunerea din partea procurorilor de a se emite un mandat de arestat.

Între timp, polițiștii au intrat în posesia imaginilor cu momentul scandalului sângeros, întreaga scenă fiind surprinsă pe camerele video ale magazinului în care a avut loc incidentul extrem de violent.

În timp ce era condusă de polițiști la audieri, femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia, Ștefania Andrei, a declarat reporterilor că nu a lovit-o pe vedeta Pro Tv cu niciun obiect, ci doar i-a dat un pumn în față.  Mai mult, aceasta a mai spus că ar fi fost provocată pentru că Cristina Joia i-ar fi rupt ștergătorul și i-ar fi adus injurii.

În cele din urmă, agresoarea Cristinei Joia a afirmat că a mințit în legătură cu aceste declarații.

Cristina Joia, desfigurată

Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la Cheie de la Pro Tv, a făcut primele declarații imediat după incident. Evenimentul șocant s-a petrecut sâmbătă seara, într-un magazin din Capitală. Designerul a fost lovită de o femeie cu un obiect dur, chiar sub privirile angajatelor magazinului.

Potrivit Știrile Pro Tv, Cristina Joia a fost nevoită să apeleze singură la ambulanță, deoarece nimeni nu a sărit să o ajute.

Am sunat singură la ambulanță, timp în care un domn a sunat la poliție. Am ajuns la spital și am fost operată de urgență pentru că aveam piramida nazală spartă. Acum sunt în continuare în spital, iau calmante pentru durere și aștept ca medicii să-mi spună că este totul în regulă. Încă nu-mi vine să cred ce mi s-a întâmplat, dar mi-am mai revenit din șoc”, a declarat Cristina Joia.

Cristina Joia a povestit că, în timp ce se îndrepta spre magazin a întrebat o femeie dacă mașina în care se urca este a ei, moment în care aceasta i-a răspuns într-un mod vulgar.

După ce a intrat în magazin, a primit un pumn în față. Un echipaj de paramedici ajuns la magazin i-au acordat designerului Pro Tv primul ajutor. A fost transportată la spital, unde a fost operată de urgență. ″Am o tăietură, este spartă piramida nazală, și-a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”, a declarat Cristina Joia în urma incidentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: