Redactia.ro
Home » Știri » Agresoarea Cristinei Joia, scoasă din arest la domiciliu. Ce obligații are timp de 60 de zile

Agresoarea Cristinei Joia, scoasă din arest la domiciliu. Ce obligații are timp de 60 de zile

Cristina Joia a fost bătută de un vecin

Agresoarea Cristinei Joia a fost scoasă din arest la domiciliu. După ce femeia a contestat decizia la Tribunalul București, ea a obținut o decizie favorabilă din partea instanței, care i-a înlocuit arestul la domiciliu cu măsura controlui judiciar pentru 60 de zile. În această perioadă, inculpata trebuie să respecte o serie de obligații. 

Agresoarea Cristinei Joia, scoasă din arest la domiciliu

Agresoarea Cristinei Joia a fost scoasă din arest la domiciliu. Anul nou i-a adus o decizie favorabilă agresoarei designerului, Ștefania A. După ce femeia a contestat decizia arestului la domiciliu, magistrații i-au admis cererea și au decis definitiv să o plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile. Cu toate acestea, Ștefania  A. trebuie să respecte o serie de obligații, informează protv.ro.

„Admite contestaţia formulată de inculpata A.N.Ș. împotriva încheierii din data de 30.12.2020 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Desfiinţează în parte încheierea contestată şi rejudecând în fond: În baza art. 348 alin. 1 C.p.p. raportat la art. 207 alin. 6 C.p.p. şi art. 242 alin. 2 C.p.p. referire la art. 211 şi urm. C.p.p. înlocuieşte măsura arestului la domiciliu faţă de inculpata A.N.Ș. cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, de la data de 07.01.2021 la 07.03.2021, inclusiv”, se arată în decizia definitivă a tribunalului.

Conform Codului de procedură penală, femeia este obligată să respecte o serie de dispoziții legale.

-să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată;

-să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei;

-să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, respectiv secţia de poliţie din circumscripţia teritorială a domiciliului inculpatei, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemată.

Ce pățește agresoarea Cristinei Joia dacă va încălca regulile

Dacă agresoarea Cristinei Joia va încălca aceste dispoziții, poate reveni la arestul la domiciliu. Mai mult, femeia nu poate să părăsească țara decât cu încuviinţarea prealabilă a organului de urmărire penală, judecătorului de cameră preliminară sau instanţei de judecată. Mai mult, Ștefania A. nu se poate apropia de persoana vătămată și de martorii din acest dosar.

Cristina Joia, operată de două ori la nas

După ce a fost lovită cu pumnul de Ștefania A, Cristina Joia a avut nevoie de două operații la nas.

„Operația nu a fost ușoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziție oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate (aici domnul doctor ar ști să ne spună mai multe). Ideea e că pe fișa mea scrie reconstrucție nazală, nu rinoplastie. În schimb, sunt foarte liniștită și încrezătoare că, deși acum fizic nu sunt în cea mai bună formă, pe viitor voi fi bine”, a spus Cristina Joia, la finalul anului trecut, pentru Protv.

În luna noiembrie, reamintim că designerul de la Visuri la Cheie, Cristina Joia, a fost lovită într-un magazin din Bucureşti. Agresoarea i-a spart nasul, iar ea a fost lăsată într-o baltă de sânge.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: