Redactia.ro
Home » Monden » Agresoarea Cristinei Joia și-a primit pedeapsa. Instanța a decis condamnarea acesteia

Agresoarea Cristinei Joia și-a primit pedeapsa. Instanța a decis condamnarea acesteia

GALERIE FOTO (3) Agresoarea Cristinei Joia și-a primit pedeapsa

Agresoarea Cristinei Joia și-a primit pedeapsa. Vedeta poate răsufla liniștită! Femeia care a agresat-o în noiembrie 2020, a primit pedeapsa din partea instanței. Agresoare a fost condamnată la un an și trei luni de închisoare cu suspendare și plata a peste 10.000 de euro daune morale.

Agresoarea Cristinei Joia și-a primit pedeapsa. Instanța a decis condamnarea acesteia

Agresoarea Cristinei Joia și-a primit pedeapsa. Designerul Cristina Joia a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva luni, după ce a fost agresată fizic de o femeie chiar în incinta unui supermarket. Agresoarea s-a arătat deranjată de faptul că vedeta de la „Visuri la cheie” i-a făcut observație că a parcat mașina pe o trecere de pietoni.

Astfel, Cristina a fost lovită în față, iar nasul i-a fost efectiv zdrobit. La șapte luni de la incident, agresoarea Cristinei Joia și-a primit pedeapsa. Judecătorii au decis să o condamne la un an și trei luni de închisoare cu suspendare pentru lovire și alte violențe. Mai mult, aceasta trebuie să plătească suma de 10.000 de euro daune morale către victimă. „Dispune condamnarea inculpatului Andrei Nicoleta Ștefania, (date personale), la pedeapsa de 1 an si 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violente (fapta din 07.11.2020).În baza art. 91 din Codul penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și 6 luni, termen stabilit în condițiile art. 92 din Codul penal și care va curge de la data rămânerii definitive a prezentei sentințe.”, se arată în hotărârea judecătorească.

Cristina Joia, lovita

Femeia care a atacat-o pe Cristina Joia trebuie să presteze munca în folosul comunității. De asemenea, agresoarea este obligată să plătească aproape 8.000 de lei despăgubiri materiale și alte despăgubiri de aproape 3.000 de lei către Spitalul unde a fost internată designerușl. „Obliga inculpatul Andrei Nicoleta Ștefania sa achite suma de 10.000 de euro, în echivalent în RON la data plății, către partea civila Boja Narcisa – Cristina, reprezentând prejudiciu moral creat prin comiterea infracțiunii, precum și suma de 7.989,21 de lei, reprezentând prejudiciu material creat prin comiterea infracțiunii.În temeiul art. 274 alin. 1 din Codul de procedura penala obliga inculpatul la plata sumei de 3.000 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare fața de stat, din care suma de 1.500 de lei reprezentând cheltuieli judiciare aferente fazei de urmărire penala.”, se mai arată în hotărârea judecătorească.

Agresoarea Cristinei Joia

Cristina Joia a rămas cu o cicatrice

Deși a trecut printr-o perioadă terifiantă, în prezent, Cristina Joia încearcă să depășească momentul greu și să obișnuiască cu faptul că va rămâne cu o cicatrice tot restul vieții.“Vizibilă de aproape, acum a rămas o cicatrice în locul în care îmi lipsea o bucată din nas. Un drum lung parcurs pna aici.. Mulţumesc pentru profesionalismul, răbdarea şi empatia cu care aţi tratat un pacient ajuns printr-un accident în această situaţie. Ştiu că sunt putin „pirată” (aşa mi-a zis un puşti şi mi s-a părut super funny:-) Am decis să-mi asum nasul ăsta brăzdat şi să revin la energia buna de altadată alături de oameni dragi!”, a scris Cristina Joia pe o reţea de socializare.

Recent, designerul de la Pro tv s-a vaccinat împotriva coronavirusului, pentru că are trei operații la plămâni și nu vrea să își pună viața în pericol.”In cazul meu, ( de 7 ani sufar de endometrioza toracica, cu 3 operatii pe plamani la activ) daca as fi contactat virusul as fi facut o forma grava !Si e o minune ca nu s-a intamplat asta pentru ca tot anul acesta pe langa cele 13 case de la visuri la cheie( respectand evident toate masurile de protectie) am intrat in contact cu foarte multi oameni lucrand la proiectele personale, plus spitalizari etc..deci sunt extrem de usurata si happy!!„, a spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: