Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată Cristina Joia după operațiile suferite la nas. Arhitecta va rămâne cu cicatricea pentru tot restul vieții FOTO

Cum arată Cristina Joia după operațiile suferite la nas. Arhitecta va rămâne cu cicatricea pentru tot restul vieții FOTO

GALERIE FOTO (4) Cum arată Cristina Joia după operațiile suferite la nas

Cum arată Cristina Joia după operațiile suferite la nas. Arhitecta din emisiunea „Visuri la cheie” a trecut prin clipe cumplite, după ce a fost atacată într-un magazin din cauza locului de parcare. Atacul a lăsat semne pe fața Cristinei Joia, aceasta având nevoie de operație la nas. După multe luni în care a suferit numeroase intervenții estetice la nas, vedeta a postat prima fotografie fără mască.

Cum arată Cristina Joia după operațiile suferite la nas. Arhitecta va rămâne cu cicatricea pentru tot restul vieții FOTO

Cum arată Cristina Joia după operațiile suferite la nas. Anul trecut, în luna noiembrie, Cristina Joia avea parte de un moment total șocant. În timp ce se afla într-un supermaket, a fost agresată fizic de o femeie, aceasta lovind-o puternic în zona nasului. Din nefericire, lovitura i-a lăsat semne pe fața vedetei de la Visuri la cheie, acesta suferind mai multe răni la nas. Cristina a avut nevoie de două operații după ce agresoarea i-a spart nasul și a fugit de la locul faptei.

Întregul eveniment s-a produs după ce arhiecta i-a atras atenția agresoarei că a parcat mașina într-un loc nepermis. Astfel, femeia simțindu-se jignită de Cristina, a intrat în magazin și a atacat-o, lăsând-o într-o baltă de sânge.„M-am operat joi, pe 17 decembrie. Am mers iniţial la un control, pentru că nasul meu rămăsese un pic strâmb după prima intervenţie de urgenţă şi voiam să ştiu dacă aş putea interveni asupra cicatricei. Ulterior, operaţia s-a dovedit a fi una de reconstrucţie nazală, dar asta am aflat postoperator. Operaţia nu a fost uşoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziţie oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate (aici domnul doctor ar şti să ne spună mai multe). Ideea e că pe fişa mea scrie reconstrucţie nazală, nu rinoplastie. În schimb, sunt foarte liniştită şi încrezătoare că, deşi acum fizic nu sunt în cea mai bună formă, pe viitor voi fi bine.’, a spus ea la acel moment.

Prima imagine fără mască după operațiile estetice suferite

În prezent, Cristina Joia s-a vindecat și a postat prima imagine fără mască, după oeprațiile suferite la nivelul nasului. Cristina a vrut să le arate fanilor săi cum arată nasul ei, acum fiind mândră de cicatricea sa. Vedeta pare decisă să uite de incidentul neplăcut, povestind și un moment amuzant cu care s-a confruntat recent. “Știu că sunt puțin «pirată» (așa mi-a zis un puști și mi s-a părut super funny (n.r.: super amuzant) 🙂 Am decis să-mi asum nasul ăsta brăzdat și să revin la energia bună de altădată alături de oameni dragi! Mulțumesc #24ani🤗de prietenie — cu Delia Ristovski” a transmis vedeta de la Pro Tv.

Cristina Joia fara masca

Agresoarea Cristinei Joia fusese plasată în arest la domiciliu de magistrații Judecătoriei Sectorului 4, dar a contestat decizia la Tribunalul București unde a obținut o decizie favorabilă. De asemenea, instanța a dispus anterior arestarea preventivă a agresoarei. Potrivit Codului de procedură penală, femeia este obligată să respecte o serie de dispoziții legale, iar dacă le va încălca poate dispune întoarcerea în arest la domiciliu sau în stare de arest preventiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: