Redactia.ro
Home » Știri » Alegeri locale 2020. Nicușor Dan, trădat de PNL! Traian Băsescu știe cine va câștiga Primăria Capitalei

Alegeri locale 2020. Nicușor Dan, trădat de PNL! Traian Băsescu știe cine va câștiga Primăria Capitalei

alegeri locale 2020

Alegeri locale 2020. Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a lansat sâmbătă noaptea un atac dur la adresa PNL și USR despre care spun că l-au vândut pe candidatul lor Nicușor Dan înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile locale.

Traian Băsescu, la rândul său candidat la Primăria Generală a Capitalei, acuză că ultimul sondaj, comandat de PNL, le va aduce probleme. „Nimic de vânzare pe taraba cu voturi!”, își începe atacul fostul președinte, pe pagina lui de Facebook. Postarea vine după ce sâmbătă a fost dat publicității un sondaj potrivit căruia principalii candidați la Primăria Capitalei ar obține următoarele procente: Nicușor Dan 33%, Gabriela Firea 30,5%, Traian Băsescu 9%.

„Dacă Nicuşor Dan ar fi un tânăr, l-aş compătimi pentru naivitate. Dar pentru că la 51 de ani a acceptat compromisul sulfuros al eliminării PMP din alianţa care îl susţinea la Primăria Capitalei este primul vinovat, în condiţiile în care PMP l-a propus şi îndrăznesc să spun, l-a impus ca şi candidat al dreptei. Oricum PNL nu avea cu cine defila”, spune actualul europarlamentar.

Alegeri locale 2020. Traian Băsescu, acuzații grave

„În cursul zilei de sâmbătă, liderii USR şi PNL, Barna şi Orban, l-au scos la plimbare prin târg ca pe urs, pe însuşi Nicuşor Dan. Nenorociţii i-au legat de gât un carton mare pe care au desenat nişte cifre, au scris sub ele SONDAJ falsificând realitatea momentului. Să faci asta în ziua în care casele de sondaje îşi fac calibrarea şi toate partidele importante află intenţia de vot a momentului este o mare prostie”, mai spune Traian Băsescu.

„Că mie mi-au tăiat 10 procente este doar o încercare disperată de a redirija voturile mele. Nu se va putea pentru că sunt pe trend de creştere şi nu se ştie când şi unde mă opresc”, mai acuză fostul șef de stat.

Alegeri locale 2020. Cine va câștiga Primăria Capitalei

„Drama politică este că reprezentantul PNL şi al neomarxiştilor din USR este pe punctul de a pierde alegerile în favoarea unei primăriţe care este profund coruptă, care timp de 4 ani nu a făcut nimic altceva decât să cumpere voturi cu bani din taxele bucureştenilor şi să mintă.

Barna şi Orban l-au vândut pe Nicuşor Dan înainte de începerea campaniei, când, în ultima clipă au scos din alianţă PMP care ar fi garantat victoria dreptei, la fel cum de un an asigură guvernului Orban menţinerea la guvernare blocând moţiunile de cenzură”, adaugă Băsescu.

„Aşa cum arată sondajele azi, Nicuşor Dan, PNL şi USR – PLUS pierd Capitala. Sper să nu am dreptate, dar dacă va fi aşa dragă Orban Ludovic, eu te scot în şuturi de la Palatul Victoria şi te las fără serviciu”, amenință candidatul PMP la Primăria București.

Loading...