Redactia.ro
Home » Știri » Alegeri locale 2020. Vlad Voiculescu şi-a lansat candidatura la Primăria Capitalei

Alegeri locale 2020. Vlad Voiculescu şi-a lansat candidatura la Primăria Capitalei

Vlad Voiculescu

Alegeri locale 2020. Vlad Voiculescu şi-a anunţat, vineri, oficial intrarea în cursa pentru Primăria Capitalei cu susţinerea PLUS.

Candidatul spune că principala sa prioritate va fi eliminarea corupţiei din administraţia publică.

„Când voi merge la primărie, vom construi pe patru principii. Primul e al curăţeniei morale, în administraţie, buget. Dacă ne uităm câte cheltuile, câte „lipitori” sunt, trebuie să facem curățenie. O fereastră curată trebuie să fie Primăria Capitalei.

Unde e nevoie de investiţii, ni se oferă vouchere, unde e nevoie de servicii sanitare, ni se oferă luminiţe sau târguri sau alte lucruri frumoase, dar care nu sunt esenţiale. Niciodată, lucrurile esenţiale nu au fost mai departe ca acum”, a spus, vineri, Vlad Voiculescu.

În această perioadă, cei de la USR și PLUS încă negociază susținerea unui candidat comun. Contracandidatul lui Vlad Voiculescu ar fi Nicuşor Dan.

Alegeri locale 2020. Voiculescu, atac virulent împotriva lui Firea

„Problemele mari ale Bucureştiului, o parte dintre ele sunt cunoscute, o altă parte o vedem astăzi. Vedem calitatea aerului în Bucureşti, problema asta care a fost ascunsă de multă vreme şi vedem că oraşul acesta este condus pe contrasens. Această administraţie conduce oraşul pe contrasens. Acolo unde este nevoie de investiţii serioase se oferă vouchere.

Acolo unde este nevoie de servicii sanitare de calitate se oferă excursii în Grecia, luminiţe sau târguri. lucruri care sunt frumoase, dar nu sunt esenţiale. Niciodată lucrurile esenţiale nu au fost mai deoarte de administraţia Bucureştiului decât sunt acum”, a spus Vlad Voiculescu, la evenimentul dedicat lansării candidaturii sale la Primăria Capitalei.

Printre probleme Capitalei evidenţiale de Vlad Voiculescu se numără birocraţia şi traficul rutier, scrie digi24.ro.

„Dacă eşti investitor în Bucureşti şi vrei să faci o afacere, niciodată nu au fost atât de multe bariere. Dacă eşti un om vulnerabil, parcă niciodată administraţiei nu i-a păsat mai puţin de tine. Dacă eşti un om care vrea să îşi facă treaba trebuie să faci calculul, pentru că petreci în fiecare zi o oră în trafic, în medie. 9 zile în fiecare an, ne spunea o statistică recentă”, a subliniat Voiculescu.

El a subliniat că orice plan serios de dezvoltare a unui oraş începe şi se termină cu oameni, iar Bucureştiul are „o mulţime de oameni buni”.

„Oirce plan serios de dezvoltare a unui oraş începe şi se termină cu oamenii lui. Întotdeauna este vorba de oameni. Un oraş care să atragă oameni buni, să păstreze oameni buni. Oraşul ăsta cred că are o mulţime de oameni buni. Sunt oameni care merg zilnic la serviciu, care merg prin traficul bucureştean, sunt oameni care aleargă în Bucureşti. Sunt bunicii care au grijă de nepoţi, compensând lucruri pe care oraşul nu le pune la dispoziţie”, a mai spus Voiculescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: