Redactia.ro
Home » Homepage » ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Pe cine votează românii. Cifrele care surprind

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Pe cine votează românii. Cifrele care surprind

alegeri prezidențiale

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. În turul 2 al algerilor prezidențiale au rămas înscriși actualul președinte Klaus Iohannis și liderul PSD Viorica Dăncilă. Și evident, casele de pariuri nu puteau ocoli scrutinul prezidenţiale, astfel că au o ofertă şi pentru turul al doilea.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis este favorit cert pentru a câştiga al doilea mandat de preşedinte în turul 2 al alegerilor prezidenţiale ce va avea loc duminică, arata cotele de la casele de pariuri.

Doar că acesta a mai urcat puţin de la o cotă de 1.01 (cota minimă pe care o poate da o casă de pariuri), pe 14 noiembrie, la 1.05. În schimb, în aceste şase zile Viorica Dancila şi-a revizuit cota de la 7 la 5.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. În lumea pariurilor, cotele pleacă de la 1,01 şi cu cât este mai mare cu atât şansele pentru o victoria a respectivului sunt mai mici. Cota reprezintă multiplicatorul cu care se înmulţeşte suma pariată pentru a da câştigul.

Mai exact, dacă cineva pariază 100.000 de euro pe victoria lui Klaus Iohannis, atunci în urma pariului va avea un profit de de doar 5.000 de euro. În schimb,cine pariază pe Dancila, dacă va avea şi câştig de cauză atunci va primi înapoi de 5 ore suma pariată, potrivit romaniatv.net.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dacă este să ne uităm la cote, vedem că cel mai previzibil rezultat este unul care îl dă pe Iohannis la peste 60%. Astfel, pentru un pariu că Iohannis ia peste 60,5% atunci cota este de 1.25, iar pentru peşte 62,5% de 1.65.

În schimb, Viorica Dancila este situată la 36,5 unde cota este de 1.85 şi pentru un pariu sub această valoare, cât şi pentru unul care depăşeşte.

Bookmakerii văd foarte probabilă o prezenţă la vot în jur de 52,5% în ţara plus diaspora, pentru care cota acordată este de 1,85.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: