Redactia.ro
Home » Homepage » Mall-ul Sun Plaza, evacuat de urgență. Imagini șocante după incendiu

Mall-ul Sun Plaza, evacuat de urgență. Imagini șocante după incendiu

GALERIE FOTO (3) mall-ul Sun Plaza

Un incendiu puternic a izbucnit duminică, după ora 16.00, la mall-ul Sun Plaza din Sectorul 4. Mai multe autoturisme au luat foc în parcarea subterană a centrului comercial. Câteva echipaje de pompieri și de polițiști au ajuns la fața locului la scurt timp după incident.

Au apărut imagini șocante după incendiul care a izbucnit duminică după-amiaza la Sun Plaza Mall, în sectorul 4 al Capitalei. Mai multe autoturisme au luat foc în parcarea subterană a centrului comercial.

 

UPDATE. Primele imagini de la incendiul din parcarea subterană de la Sun Plaza au fost furnizate de ISU. Trei mașini au fost afectate de flăcări.

UPDATE: La ora 17.00, ISU transmite că incendiul a fost lichidat. Se intervine în continuare pentru curăţarea zonei, potrivit stiripesurse.ro.

Din cauza fumului dens, s-a declanșat alarma de urgență și toți cei care se aflau în incintă au fost evacuați, a precizat ISU București – Ilfov.

Potrivit sursei citate, incendiul s-a manifestat cu foarte mult fum, iar fumul a ajuns și în incinta mall-ului.

Dan Paul Iamandi, inspector general IGSU, a facut duminica, la Antena 3, primele declaratii despre situatia de la mall-ul Sun Plaza, evacuat in urma unui incendiu izbucnit în parcare.

„Pot sa va spun ca apelul la 112 a venit la 16.17 minute, iar la 16.26 primul echipaj a ajuns la locul interventiei. Au luat foc doua autoturisme. In acest moment, incendiul este lichidat si se face deshumarea in tot mall-ul. Inca nu se cunoaste cauza, urmeaza sa facem cercetari. Nu avem niciun fel de victime, nu a fost nevoie de nicio ingrijire medicala”, a declarat oficialul IGSU.

Potrivit primelor informaţii, incendiul ar fi izbucnit la subsol, de la un autoturism, după care s-a extins şi la alte autoturisme. Din spatele clădirii pot fi observate degajări mai de fum.

Oamenilor li s-a transmis să-şi abandoneze maşinile în parcarea subterană şi să evacueze clădirea.

Toate persoanele care erau în parcare au fost evacuate și nu sunt persoane rănite.

Civilii au preluat dirijarea traficului în zonă, pentru ca pompierii să poată interveni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: