Redactia.ro
Home » Știri » Alertă la Bușteni! Urs extrem de agresiv a atacat oameni și a mușcat mașina jandarmilor (Video)

Alertă la Bușteni! Urs extrem de agresiv a atacat oameni și a mușcat mașina jandarmilor (Video)

Ursii atacă din nou! De data aceasta, întâmplarea a avut loc la Busteri, Cascada Urlătoarea, un loc extrem de frecventat de românii care vor să își petreacă timpul liber în natură.

Potrivit IPJ Prahova, turistii aflați în zonă au fost informați prin Serviciul Ro Alert că a fost semnalizată prezența unui urs agresiv. “Astăzi, 09.10.2020 în jurul orelor 09.30 în Buşteni, pe traseul spre Cascada Urlătoarea a fost semnalată prezenţa unui urs agresiv. În zonă s-au deplasat efectivele de jandarmi care au confirmat prezenţa animalului, acţionându-se pentru securizarea perimetrului, înştiinţarea prin intermediul mesageriei RO ALERT despre existenţa pericolului”, conform comunicatului trimis de IPJ.

Nicio persoană nu a fost rănită

Deși ursul agresiv a atacat un grup de muncitori aflați în zonă tursitică ce duce spre Cascada Urlătoarea, nimeni nu a fost rănit, conform celor transmise de salvamontiști. Acolo au fost trimiși atât jandarmi cât și salvamontiști, plus administrația parcului și a fondului de vânătoare pentru a asigura perimentrul cu pricina. Însă, conform surselor, se pare că ursul agresiv a încercat să muște din bara autospecialei de jandarmi ce a fost trimisă la fața locului, în zona turistică mai sus amintită.

Ursii atacă din nou! De data aceasta, întâmplarea a avut loc la Busteri, Cascada Urlătoarea, un loc extrem de frecventat de românii care vor să își petreacă timpul liber în natură.

Cascada Urlătoarea este des frecventată de turiștii care vor să se bucure de natură, aer curat și libertate. Aflată în apropierea orașului Bușteni, Cascada Urlătoarea se află pe drumul ce duce pe Valea Jepilor, spre platoul Bucegi. Urlătoarea Mică si Urlătoarea Mare, desfășurate pe cateva zeci de metri in sus fac parte din principala cădere de apă, binecunoscuta Cascadă Urlatoarea.

“Astăzi, 09.10.2020 în jurul orelor 09.30 în Buşteni, pe traseul spre Cascada Urlătoarea a fost semnalată prezenţa unui urs agresiv. În zonă s-au deplasat efectivele de jandarmi care au confirmat prezenţa animalului, acţionându-se pentru securizarea perimetrului, înştiinţarea prin intermediul mesageriei RO ALERT despre existenţa pericolului.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: