Redactia.ro
Home » Știri » Un urs a fost ucis într-un sat din Mureș, după ce o femeie l-a lovit cu un par

Un urs a fost ucis într-un sat din Mureș, după ce o femeie l-a lovit cu un par

Un urs a fost ucis într-un sat din Mureș

Un urs de mici dimensiuni a fost ucis luni seara, după ce a intrat într-o gospodărie dintr-un sat din Mureș. O localnică l-a lovit cu un par. Deși autoritățile au fost chemate la fața locului, bietul animal și-a dat ultima suflare la scurt timp. În ultima vreme, tot mai mulți urși sunt uciși de localnici.

Un urs a fost ucis într-un sat din Mureș, după ce o femeie l-a lovit cu un par

Autoritățile din Mureș au acționat aseară în localitatea Vădeni, după ce o localnică a ucis un pui de urs, pentru că acesta ar fi încercat să-i mănânce păsările din gospodărie. Femeia a lovit bietul animal cu un par, după care localnicii au alertat autorițăile. Deși l-au sedat pentru a-l duce într-un loc sigur, puiul de urs și-a dat ultima suflare la scurt timp. Conform autorităților, ursul de mici dimensiuni avea răni adânci la gât și era foarte slăbit. Proprietara gospodăriei a declarat că a încercat să-l alunge cu un par, dar ursul ar fi mers câțiva metri și a căzut într-o baltă, unde a agonizat până când localnicii au alertat autoritățile. „Aici a fost, a intrat şi o mers la găini. Eu nu m-am speriat, nici atunci, nici acuma”, a spus femeia.

Polițiștii au început cercetările

La fața locului au ajuns în scurt timp polițiști, jandarmi și comisari ai Gărzii de Mediu, care au descoperit că bietul animal avea răni multiple la gât. „A fost găsit vizibil slăbit, cel mai probabil femelă, nu ne-am dat seama încă, avea ceva răni mai vechi de câteva zile”.

Din nefericire, ursul nu a mai putut fi salvat, acesta dându-și ultima suflare la scurt timp după ce autoritățile au ajuns la fața locului. În acest caz, s-a deschis o anchetă, iar necropsia va arăta cauza decesului. De asemenea, comisarii nu exclud și varianta ca localnicii să-i fi provocat răni grave, care s-au dovedit a-i fi fatale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: