Redactia.ro
Home » Știri » Alex Bodi, ca un tată pentru fiica Biancăi Drăgușanu. Ce părere are Victor Slav de cel care o crește pe fiica sa

Alex Bodi, ca un tată pentru fiica Biancăi Drăgușanu. Ce părere are Victor Slav de cel care o crește pe fiica sa

GALERIE FOTO (3) Bianca Dragusanu si Alex Bodi

Alex Bodi si Bianca Dragusanu formeaza un cuplu extrem de controversat, mereu implicat in diverse scandaluri. Insa cand vine vorba de copii, lucrurile se schimba radical, iar Victor Slav pare ca nu are nimic impotriva.

De cand s-au impacat ultima data, Bianca Dragusanu si Alex Bodi par ca se inteleg mai bine ca niciodata. Sunt fericiti, se tin de mana, se bucura de timpul petrecut impreuna, mai merg si pe la televizor sa povesteasca despre viata lor. Insa lumea se intreba cum se intelege Alex cu fiica Biancai, Sofia. Tinand cont de activitatea de pe Instagram a Biancai, lucrurile par extrem de clare: Alex Bodi o iubeste pe cea  mica, probabil la fel de mult cum o iubeste si pe mama ei. Din story-urile postate pe Instagram, se poate vedea fericirea celor doi si bucuria de a fi impreuna, de a imparti un bol cu fructe si de a se juca. In plus, chiar si Alex Bodi indrazneste sa posteze diverse povesti cu Sofia, insa nu inainte de a cere acordul mamei celei mici.

Cât despre Victor Slav, prezentatorul pare să nu aibă nimic împotriva lui Alex Bodi, din moment ce îi permite să fie în viața acesteia și nu cere, în instanță, custodia fiicei sale. De altfel, niște surse din anturajul lor au declarat că, anterior, Victor i-a cerut lui Bodi și Biancăi să nu se mai certe în fața fiicei lui, iar afaceristul timișorean i-a dat asigurări că Sofia e tratată bine și are parte de o copilărie frumoasă. “Victor nu s-a dus pe picior de scandal, pur și simplu a vrut să înțeleagă ce se întâmplă și să îl roage pe Alex, ca de la tată de fată la tată de fată, să nu se mai certe cu Bianca în fața Sofiei. Alex Bodi a înțeles situația, desigur. Alex i-a jurat lui Victor că o iubește și că o tratează pe Sofia ca pe propriul lui copil. I-a promis că va avea grijă ca Sofia să nu mai asiste la momente tensionate. Ei doi se înțeleg foarte bine, nu s-au deranjat niciodată unul pe celălalt, nu au nimic de împărțit. Nu sunt prieteni, dar se tratează cu respect“, au mărturisit niște surse din anturajul lor.

Bianca Dragusanu se intreaba cum se descurca mamele fara activitatea gradinitelor

Daca Bianca Dragusanu se ocupa de educatia fetitei, cu ajutorul bonei din dotare si a mamei sale, nu asa stau lucrurile pentru o buna parte dintre familiile care se bazau pe aducerea copiilor la gradinita. Din cauza pandemiei si a restrictiilor impuse de autoritatile din Romania, activitatea gradinitelor si a scolilor a fost suspendata momentan, astfel ca, Bianca Dragusanu se intreaba cum se descurca mamele in ziua de astazi, care sunt nevoite sa se duca si la munca, dar sa si  stea cu copilul. “La mine e simplu, dar sunt curioasă ce fac celelalte mame care au două-trei job-uri sau chiar un job de la 8:00 la 16:00, ce fac, dacă idioții ăștia au închis grădinițele și școlile cu virusul lor inventat”, a marturisit Bianca pe InstaStory.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: