Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu! Ce decizie au luat judecătorii

Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu! Ce decizie au luat judecătorii

Ce se va întâmpla cu Alex Bodi după ce și-a agresat fosta soție.

Alex Bodi va mai rămâne în arest la domiciliu, pentru încă 30 de zile. Judecătorii Tribunalului Craiova au luat, miercuri, această decizie după ce Bodi s-a prezentat împreună cu avocatul său pentru a afla dacă se va întoarce în penitenciar.

Alex Bodi rămâne în arest la domiciliu

Alex Bodi va rămâne încă 30 de zile în arest la domiciliu. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a primit această veste, miercuri, din partea judecătorilor de la Tribunalul Craiova, după ce s-a prezentat acolo pentru a afla dacă se va întoarce după gratii, informează Spynews.

Mai exact, Alex Bodi va sta acasă, în arest, între 17 ianuarie – 15 februarie. ”Nu știu ce va fi. Vedem după. Nu știu cât va dura, habar nu am. S-a amânat puțin din ce am înțeles.”, a spus Alex Bodi pentru Antena Stars.

Cum rămâne cu bunurile lui Alex Bodi

Avocatul lui Alex Bodi, Cătălin Dancu, a spus că bunurile lui Bodi nu au fost puse sub sechestru, totul din cauza incompletării cererii puse la dosarul în care acesta este judecat.

”Nu s-a stabilit nimic. Din cauza incompletării cererii depuse la dosar, judecătorul a considerat că mai sunt necesare documente și atunci și aici a acordat termen la 18 ianuarie. În momentul în care mă acuzi de niște infracțiuni grave și tu nu poți ca procuror ca procuror să probezi că între veniturile mele, averea mea și bunurile mele există o legătură directă că ar fi obținut toate aceste bunuri, sume de bani, prin infracțiuni, nu poți să pui pe averea omului sechestru”, a explicat avocatul lui Alex Bodi.

Cum a fost în închisoare pentru Alex Bodi?

Alex Bodi a povestit într-un interviu pentru Antena Stars că a avut momente grele în penitenciar. Chiar a vrut, la un moment dat, să se descarce pe ceilalți deținuți.

„Am vrut să mă descarc așa de câteva ori, dar mă gândeam că nu știi lumea cum interpretează lucrurile. Am trecut peste și chiar mă gândeam că o să fiu ok”, a mărturisit fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

De altfel, Alex Bodi a precizat și că a pierdut cinci kilograme în închisoare, unde a stat aproape două luni. Mâncarea nu era cea mai bună și nu putea primi mereu pachete. La două săptămâni putea face cumpărături din penitenciar.

”Eu am slăbit acolo vreo 5 kilograme. Erau condițiile cum sunt condițiile. Era un orar strict, niște condiții de nu aveai să te poți menține, clacai și fizic și psihic. Nu ai ce să faci acolo. Pot să fac și niște glume pe tema asta, nu știam nici ce înseamnă apel (…) Mâncarea era cel mai nasol, dar treci peste că trebuie să fii puternic. Aveai voie un pachet odată pe lună din exterior, iar odată la 2 saptămâni puteai să faci cumpărături de acolo”, a spus Alex Bodi la Antena Stars!

Mai are Alex Bodi sentimente pentru Bianca Drăgușanu?

În ceea ce o privește pe Bianca Drăgușanu, Alex Bodi spune că este un capitol încheiat.

”Pentru mine doamna respectivă e un subiect încheiat. Așteptări eu nu am de la nimeni. Da, cred în Dumnezeu și cred în puterea care ți-o dă când vrei să faci ceva cu adevărat. (…) Nu mai există pentru mine demult pentru că am ales drumul meu și mi-am ales persoana potrivită!”,a detaliat Alex Bodi, în primul interviu din arestul preventiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: