Redactia.ro
Home » Monden » Cât a slăbit Alex Bodi în închisoare. Clipele grele prin care a trecut

Cât a slăbit Alex Bodi în închisoare. Clipele grele prin care a trecut

Alex Bodi

Alex Bodi a oferit primul interviu după ce a ieșit din închisoare și a fost plasat în arest la domiciliu. Alex Bodi a povestit despre clipele grele prin care a trecut, dar a dezvăluit și cât a slăbit în spatele gratiilor.

Cât a slăbit Alex Bodi în închisoare

Alex Bodi a oferit primul interviu, după ce în urmă cu aproape două luni a fost săltat de DIICOT pentru constituirea unui grup infracțional, proxenetism, trafic de persoane și șantaj. Fostul Biancăi Drăgușanu a povesti despre momentele grele, dar a dezvăluit și cât a slăbit în închisoare, informează Spynews.

Mai exact, Alex Bodi a menționat că pierdut cinci kilograme și că își desfășura activitățile după un orar strict și avea episoade în care cădea fizic și psihic.

”Eu am slăbit acolo vreo 5 kilograme. Erau condițiile cum sunt condițiile. Era un orar strict, niște condiții de nu aveai să te poți menține, clacai și fizic și psihic. Nu ai ce să faci acolo. Pot să fac și niște glume pe tema asta, nu știam nici ce înseamnă apel.”, a spus Alex Bodi în exclusivitate la Antena Stars!

Clipele grele prin care a trecut Alex Bodi

Alex Bodi a mărturisit că îi era foarte greu să vorbească cu mama sa la telefon, deoarece femeia plângea când îi auzea vocea, știind că este închis. Din cauza supărării, și mama sa a slăbit, chiar 18 kilograme. Alex Bodi a dezvăluit că mâncare nu era deloc bună în penitenciar și că o dată pe lună i se permitea să primească pachet, iar o dată la două săptămâni putea face cumpărături din incintă.

”Mâncarea era cel mai nasol, dar treci peste că trebuie să fii puternic. Aveai voie un pachet odată pe lună din exterior, iar odată la 2 saptămâni puteai să faci cumpărături de acolo.”, a mai spus Alex Bodi la Antena Stars.

Alex Bodi se află acum în arest la domiciliu. Acesta i-a fost prelungit încă 30 de zile, după ce judecătorii i-au amânat decizia de pronunțare cu privire la întoarcerea în spatele gratiilor. Alex Bodi a fost eliberat înainte de Crăciun, după ce a apărut informația că i-a fost prelungit arestul preventiv și că nu se va putea întoarce acasă. Avocatul său a contestat decizia și, în cele din urmă, așa zis-ul om de afaceri s-a putut bucura de libertate și de sărbătorile de iarnă, alături de Daria Radionova.

Daria Radionova vrea să-l facă tată pe Bodi?

Daria Radionova a fost întrebată de unul dintre admiratorii de pe Instagram: ”Copii?”, iar moldoveanca i-a răspuns ”În curând!”, ceea ce înseamnă că Daria Radionova nu se dă în lături de a-i face moștenitori lui Alex Bodi, având în vedere că el mai are, deja, două fetițe, dintr-o căsătorie anterioară.

Alex Bodi a agresat-o fizic pe Bianca Drăgușanu. Cum va plăti?

Avocatul lui Alex Bodi a declarat jurnaliștilor că Bianca Drăgușanu a înscenat totul, adică bătaia nu ar fi una reală.

Punctul meu de vedere este că evenimentul sau incidentul este un fake news, creat de către fosta doamnă Bodi. Aceasta a venit ilegal pe proprietatea clientului meu. Aceasta a încălcat legea şi hotărârea judecătorească care îi interzicea să ia legătura cu clientul meu. În mod fals a informat opinia publică că ar fi fost agresată sau că ar fi fost jignită de către cel pe care îl apăr. În realitate nu a existat niciun incident de nicio natură.”, a mărturisit avocatul lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, desfigurată de Alex Bodi! Imaginea care îngrozește...

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: