Redactia.ro
Home » Monden » Ce se va întâmpla cu Alex Bodi după ce și-a agresat fosta soție. Ce a spus avocatul său

Ce se va întâmpla cu Alex Bodi după ce și-a agresat fosta soție. Ce a spus avocatul său

GALERIE FOTO (2) Ce se va întâmpla cu Alex Bodi după ce și-a agresat fosta soție.

Ce se va întâmpla cu Alex Bodi după ce și-a agresat fosta soție. Se pare că problemele se țin scai de Alex Bodi. În urmă cu câteva zile, afaceristul a fost filmat în timp ce o agresa pe fosta soție, Iulia Sălăgean. Ce riscă fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

Ce se va întâmpla cu Alex Bodi după ce și-a agresat fosta soție. Ce a spus avocatul său

Ce se va întâmpla cu Alex Bodi după ce și-a agresat fosta soție. Alex Bodi este implicat într-un nou scandal. După ce a fost plasat în arest la domiciliu, afaceristul trebuie să aștepte verdictul judecătorilor în cazul lui. Ce se va întâmpla cu Alex Bodi după ce și-a agresat fosta soție.

În ultima zi din an, în presă au apărut câteva imagini șocante. Se pare că omul de afaceri și-ar fi bruscat fosta soție, Iulia Sălăgean, chiar în curtea sa. Aceasta venise să o ia pe fiica sa, când Alex i-ar fi spus că refuză să i-a dea. Ce a urmat este de-a dreptul șocant. Iulia este persoana care l-ar fi denunțat pe afacerist în legătură cu presupusa rețea de proxenetism în care Bodi ar fi implicat.

După ce ar fi insistat să-și ia copila, Alex Bodi ar fi agresat-o pe aceasta chiar sub ochii fetiței sale, care a început să plângă! Potrivit Antena Stars, avocatul acestuia a vorbit despre această situație. Conform acestuia, acest eveniment a fost pus la cale de către fosta soție a afaceristului, încercând să-i creeze și alte probleme cu legea. ”Punctul meu de vedere este că evenimentul sau incidentul este un fake news, creat de către fosta doamnă Bodi. Aceasta a venit ilegal pe proprietatea clientului meu. Aceasta a încălcat legea şi hotărârea judecătorească care îi interzicea să ia legătura cu clientul meu. În mod fals a informat opinia publică că ar fi fost agresată sau că ar fi fost jignită de către cel pe care îl apăr. În realitate nu a existat niciun incident de nicio natură.”, a mărturisit avocatul lui Alex Bodi.

Alex Bodi a sunat la poliție

În urma evenimentului petrecut joi seara, Alex Bodi și avocatul său au sunat la poliție. Oamenii legii ajunși la fața locului au analizat imaginile de pe toate camerele de supraveghere, pentru a afla care a fost, de fapt, motivul conflictului. De asemenea, avocatul lui Bodi a menționat că Iulia Sălăgean și-a creat în mod fals un pretext, pentru a-l învinovăți pe acesta. ”Şi-a creat în mod fals un pretext, iar noi am anunţat imediat poliţia care a sosit în câteva minute la faţa locului, iar ofiţerii de poliţie au întocmit documentele legale pe baza vizionării tuturor filmărilor făcute de camerele de înregistrare de la locuinţa clientului meu, şi care au constatat fără echivoc că acesta nu are absolut nicio implicare în aşa zisul eveniment.”, a mai spus avocatul lui Alex Bodi! Astfel, avocatul Cătălin Dancu a declarat că Alex Bodi nu va risca nimic, pentru că acesta nu se face vinovat de această faptă. Polițiștii ar fi descoperit că afaceristul nu ar fi agresat-o pe fosta soție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: