Redactia.ro
Home » Monden » Scene șocante acasă la Alex Bodi! Afaceristul a agresat-o pe Iulia Sălăgean de față cu copilul lor

Scene șocante acasă la Alex Bodi! Afaceristul a agresat-o pe Iulia Sălăgean de față cu copilul lor

GALERIE FOTO (3) Scene șocante acasă la Alex Bodi!

Scene șocante acasă la Alex Bodi! Alex Bodi a șocat din nou, după ce acesta a fost surprins în timp ce își brusca fosta soție chiar în fața casei lui.Se pare că afaceristul s-a enervat când femeia a vrut să o ia pe micuță, cu toate că acesta a refuzat să i-o dea.

Scene șocante acasă la Alex Bodi! Afaceristul a agresat-o pe Iulia Sălăgean de față cu copilul lor

Scene șocante acasă la Alex Bodi! Alex Bodi este din nou în atenția presei, după ce a fost surprins făcând un lucru șocant. Potrivit Spynews.ro, au avut loc scene șocante acasă la Alex Bodi. Acesta a fost surprins în timp ce o brusca pe fosta sa soție chiar în fața copilului lor. Se pare că reacția lui Bodi a venit după ce mama fetiței sale a venit să o ia pe micuță, dar afaceristul a refuzat să o lase să plece. Iulia Sălăgean, a venit acasă la Alex Bodi pentru a-și lua fetița, dar acesta i-a spus că nu vrea să i-o dea. În acel moment, blondina ar fi încercat să intre cu forța în casă, iar în acea clipă Alex Bodi a bruscat-o pentru a o scoate din curte.

În tot acest timp, fetița era martoră și plângea. Conform sursei de mai sus, în această după amiază era rândul Iuliei să aibă fetița, după ce Alex o avusese toată dimineața. Momentul a fost imortalizat de Iulia Sălăgean, care a ales să trimită imaginile presei.  „Du-te de aici și nu pune mâna. Vrei să stai închis? De ce pui mâna pe mine, stii că nu ai voie să intri în contact cu mine?”, i-a spus Iulia fostului soț, în timp ce fiica sa plângea. Drept urmare, Bodi îi dă o replică în engleză acesteia ” You cannot be here” (Nu ai ce căuta aici) „. Pentru a viziona înregistrarea, intrați AICI. Ulterior, Iulia Sălăgean a țipat după ajutor, când Alex Bodi a încercat să o scoată din curte.

Alex Bodi o agreseaza pe fosta sa sotie

Cine la vizitat pe Alex Bodi

Alex Bodi este arestat la domiciliu la vila sa din Tunari, după ce a stat a stat 30 de zile în arest preventiv. Acesta își petrece sărbătorile de iarnă alături de iubita sa, Daria Radionova. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a petrecut Crăciunul alături de cele două fiice ale sale, având parte de o vizită surpriză din partea luptătorului Benny. Potrivit imaginilor postate de afacerist pe Instagram, Benny a trecut pe la el pentru o mică întâlnire, iar cei doi au stat de vorbă și s-au footgrafiat împreună. Alex l-a felicitat pe luptător pentru victoria sa pe care a avut-o în Gala Glory 76 de la Rotterdam, unde a reușit să-l învingă prin KO tehnic pe celebrul Badr Hari. ”Felicitări frate! Sunt mândru de tine. Mulțumesc că ai venit”, a fost mesajul lui Alex Bodi.

Alex Bodi pare că a terminat definitiv relația cu Bianca Drăgușanu, alături de acesta fiind frumoasa blondină Daria Radionova. Aceasta l-a așteptat nerăbdătoare pe iubitul său, în timp ce acesta a stat în arest 30 de zile. La momentul actual, Bodi nu are voie să ia legătura cu inculpații, victime sau martori în dosar. Se pare că afaceristul s-a plâns că nu poate lua legătura cu partenerul său de afaceri, deși acesta nu este citat în dosar. Ovidiu C. este șeful lui Alex Bodi și pare să fie și el implicat în dosarul cu proxenetism în care este judecat angajatul său. Cu toate că Alex Bodi își petrece sărbătorile de iarnă alături de familia sa, viața lui ar putea lua întorsătură neașteptată de la 8 ianuarie 2021. Pe tot parcursul mandatului, acesta nu are voie să se părăsească locuința și trebuie să se prezinte în fața autorităților ori de câte ori este solicitat.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: