Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi și-a etalat iubirea pentru Daria în fața tuturor. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți în noaptea de Revelion

Alex Bodi și-a etalat iubirea pentru Daria în fața tuturor. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți în noaptea de Revelion

GALERIE FOTO (4) Alex Bodi și-a etalat iubirea pentru Daria în fața tuturor

Alex Bodi și-a etalat iubirea pentru Daria în fața tuturor. Relația dintre Alex Bodi și Daria Radionova pare să fie destul de serioasă, iar afaceristul îi demonstrează acesteia la fiecare pas că are sentimente pentru ea. Cei doi s-au sărutat cu patos la miezul nopții, fără să se ferească. Potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare, Alex si Daria sunt mai fericiți ca niciodată!

Alex Bodi și-a etalat iubirea pentru Daria în fața tuturor. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți în noaptea de Revelion

Alex Bodi și-a etalat iubirea pentru Daria în fața tuturor. Alex Bodi pare că a uitat-o pe Bianca Drăgușanu, fiind hotărât să-și înceapă o nouă viață alături de frumoasa Daria Radionova. Iubirea dintre ei pare că s-a consolidat și mai mult în perioada în care afaceristul a fost închis pentru 30 de zile, fiind acuzat de proxenetism. Daria Radionova nu a renunțat la el, ba din contră, șatena l-a așteptat și a avut grijă de toate bunurile lui Alex Bodi, până când acesta a fost eliberat.

Alex Bodi și-a etalat iubirea pentru Daria în fața tuturor.În prezent, Alex Bodi este arestat la domiciliu, așa că nu a avut voie să părăseasc locuința sa din Ilfov. Cu toate astea, afaceristului nu i-a fost greu să își petreacă noaptea dintre ani acasă, deoarece a fost acompaniat de Daria, cea care i-a fost alături la greu. Cei doi îndrăgostiți au petrecut primul lor Crăciun împreună, alături de fetițele acestuia, urmând să-și petreacă și ultima zi din an tot unul în compania celuilalt. Așadar, de Revelion, Alex Bodi și Daria au fost extrem de romantici și nu s-au mai ferit să-și expună toată iubirea în fața prietenilor săi invitați să petreacă alături de ei, dar și în fața urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

Daria și Alex și-au expus iubirea în mediul online, fără să se mai ferească. La miezul nopții, cei doi s-au sărutat cu patos, s-au îmbrățișat, iar momentul a fost imortalizat de prietenii lor. Daria a mers la un alt nivel, aceasta declarându-i iubitului ei cea mai frumoasă declarație de dragoste chiar pe rețelele de socializare. Aceasta i-a spus lui Bodi că îl iubește, iar la scurt timp, afaceristul din Mediaș a repostat fotografiile cu declarația de dragoste pe pagina sa de Instagram.

Ce riscă Alex Bodi la începutul anului

Alex Bodi a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a stat 30 de zile închis, fiind acuzat de proxentism și șantaj. Avocatul lui Bodi a declarat pentru Spynews.ro ce se va întâmpla cu acesta la începutul anului. Conform avocatului, există doar acte de urmărire penală, acestea fiind supuse confidențialitățiii.

De asemenea, acesta a mai spus că sunt făcute audieri și sunt adunate probe de către autorități, dar mai mult în ceea ce îi privești pe ceilalți inculpați în dosar. „O să avem luna viitoare cerere de ridicare a sechestrului. Noi am făcut o solicitare să i se ridice sechestrul lui Bodi. Știți că a luat niște bani, 14 mii de euro și ceasuri. Nu au reușit, nu au identificat până la ora aceasta nicio legătură directă între faptele pentru care este el cercetat și sumele de bani cu care omul și-a cumpărat ceasurile. Atâta vreme cât tu nu poți să faci o legătură între proveniența banilor care implică achizițiile de bunuri care nu sunt achiziții ilicite, faptul că a pus un sechestru de dragul de a-l pune, nu ține. Și am cerut bunurile înapoi”, a spus avocatul lui Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: