Redactia.ro
Home » TV » Alex Dima și-a pierdut soția când fiica lor avea doar un an. „Am încercat să fiu și mamă pentru ea…”

Alex Dima și-a pierdut soția când fiica lor avea doar un an. „Am încercat să fiu și mamă pentru ea…”

Alex Dima

Alex Dima este cunoscut de toată lumea, însă puțini sunt cei care îi cunosc cu adevărat drama. El a trecut printr-o suferință de nedescris, după ce și-a pierdut soția, la doar un an după ce au devenit părinți.

Soția lui Alex Dima a murit de cancer

Alex Dima a rămas văduv acum 12 ani, la doar 33 de ani. Soția lui a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer, iar ei au aflat prea târziu și nu s-a mai putut face nimic. În urmă cu un an și șase luni ei abia deveniseră părinți pentru prima dată, iar fix atunci au aflat că partnera lui mai are de trăit doar șase luni.

Dacă nu ar fi avut-o pe fiica lui, probabil ar fi luat-o razna, spune chiar el.

„E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu știu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai știați nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o așa cum trebuie și puteam să aflăm din vreme ce i s-a întâmplat, ce i se întâmplă, de fapt. N-am știut, i s-au dat niște creme, la vremea respectivă”, a povestit jurnalistul.

Boala i-a luat viața soției sale prea devreme

Alex Dima și soția lui au aflat mult prea târziu ce boală necruțătoare o măcina și ea nu a mai putut fi salvată. Apoi, ei au început să meargă să se spovedească și s-au apropiat de divinitate.

„Când am aflat ce se întâmplă, chiar nu se mai putea face nimic. Am fost pe afară, prin străinătate. Din momentul în care am aflat, au mai fost șase luni.(…) Soția mea era un om mult mai credincios decât sunt eu și mai ales după ce a aflat că s-a îmbolnăvit îmi punea niște întrebări…Îmi spunea tu ești teolog, răspunde la întrebările astea, erau oricum mult peste mine. Ne-am dus la un preot, la un duhovnic, ne duceam amândoi și ne spovedeam acolo.

Cel mai greu a fost că Alex Dima a trebuit să își crească fiica singur, și a trebuit să suplinească rolul mamei.

„După ce a crescut a început să pună altfel de întrebări. Mi-a zis o dată, cred că avea doi ani jumătate-trei, m-a luat de mână și mi-a zis tu ești ca o mamă pentru mine. Ne-am oblojit rănile unul la altul. Am încercat să fiu și mamă pentru ea…”, își amintește Alex Dima.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: