Redactia.ro
Home » TV » Ce făcea, de fapt, Alex Dima înainte să devină cunoscut la Pro TV

Ce făcea, de fapt, Alex Dima înainte să devină cunoscut la Pro TV

Ce făcea, de fap, Alex Dima înainte să devină cunoscut la Pro TV

Alex Dima este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din țară, unul dintre realizatorii emisiunii „România, te iubesc”. Puțini știu, însă, cu ce se ocupa acesta înainte de a fi angajat la Pro TV.

Alex Dima a avut cu totul alt job înainte de Pro TV

Încă de mic, Alex Dima a fost învățat de bunica sa despre credința, despre iubirea față de semeni și Dumnezeu și tot ea a fost cea care i-a dat să citească Biblia. Așa a ajuns Alex Dima să vrea să se facă preot. El a dat la liceul teologic, unde a fost o mare bătălie și a intrat cu greu, fiind 16 candidați pe un singur loc. I-a fost foarte greu acolo, dar apoi și-a dat seama că nu vrea să devină preot, după ce a terminat Facultatea de Teologie.

„După Seminar am zis că mă fac preot. După facultatea de teologie nu am mai vrut. Deci în timpul facultății mi-am schimbat gândul. Cum? În timp. Aveam un profesor la Buzău care ne spunea. „Trageți voi foarte tare să scăpați de aici!”. Trebuie să spun că acolo, la Buzău, chiar se făcea școală, am stat la internat, aveam un orar foarte clar și strict, de rugăciune, de studiu și așa mai departe. Deci, evident că ne doream să ajungem la București”, povestea Alex Dima într-un interviu pentru life.ro.

Cu ce se ocupa Alex Dima înainte de a fi la Pro Tv

Așadar, Alex Dima nu s-a mai făcut preot, iar când a ajuns la București și a terminat facultatea, el a decis că o să înceapă să îi învețe pe alții despre credință și s-a făcut preot. Într-un final, a fost nevoit să renunțe și să caute alt job. Așa a ajuns la Realitatea TV, un post ce abia se înființa.

„Mi-a fost teamă să nu greșesc. Preoția e foc. Înțelegi? Cu ea nu te joci. Și nu este un job, este o misiune. Trebuie să ai o credință să muți munții din loc. Poate că am dat dovadă de lașitate că nu m-am aruncat să iau focul ăsta în brațe, dar nu regret. Pentru că, până la urmă Dumnezeu așază lucrurile, iar pe mine m-a așezat aici. Și mă simt bine așa.

Am renunțat la preoție și m-am dus un an în învățământ (…) Am predat religie, un an de zile, la o școală de aici, din București”, a mai spus jurnalistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: