Redactia.ro
Home » Monden » Alex Leonte a uitat-o deja pe Theo Rose? Postările prietenilor îl dau de gol? Iată cum petrecere tânărul! VIDEO

Alex Leonte a uitat-o deja pe Theo Rose? Postările prietenilor îl dau de gol? Iată cum petrecere tânărul! VIDEO

Alex Leonte a uitat-o deja pe Theo Rose? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor după ce tânărul a postat pe rețelele sociale o serie de clipuri de la festivalul Untold. Iată cum a fost surprins de către un prieten!

Alex Leonte a uitat-o deja pe Theo Rose?

Alex Leonte pare că a dat-o uitării pe fosta iubită cu care a avut o relație frumoasă care s-a terminat de comun acord, susțin atât el cât și Theo Rose. Nepotul lui Nea Mărin nu a lipsit de la evenimentul celebru, Untold, unde s-a distrat de minune, după cum se poate observa pe rețelele sociale. Unul dintre prietenii cu care a mers la Cluj, l-a surprins pe fostul partener de viață a lui Theo Rose, lângă o tânără care stătea destul de aproape de el, ba chiar a intrat în cadru! Oare să fie noua sa cucerire?

Sursa video: InstaStory, Instagram – leontealex30

Totuși, nu deținem răspunsul la această întrebare! Cu siguranță tânărul se simte bine și nu dă impresia că ar suferi în urma despărțirii.

Alex Leonte, despre despărțirea de Theo Rose

„În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut”, a spus Alex Leonte pe Instagram.

Pe lângă acest mesaj, tânărul a decis să șteargă de pe profilul său toate pozele pe care le avea cu fosta iubită.

Anghel Damian, noul iubit a lui Theo Rose

Anghel Damian, regizor al serialului „Clanul”, cel în care va apărea și Theo Rose, a reușit să-i fure inima acesteia! Cei doi au fost surprinși în ipostaze intime după o petrecere la care au participat împreună, pupându-se cu patos, în mijlocul străzii. „Sărutul a fost surprins la primele ore ale dimineții de vineri, 29 iulie, de ziua lui Marius Tucă”, relatează sursa de mai sus.

Cântăreața a recunoscut zvonurile din presă în cursul zilei de ieri, explicând faptul că atât ea, cât și fostul iubit, Alex Leonte au hotărât de mult timp și de comun acord să-și spună adio și că familiile lor, dar și apropiații știau deja. Aceasta voia să facă public acest eveniment atunci când se simțea pregătită.

„A apărut un articol în care reiese că reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit, a urmat. Cineva nu și-a dorit ca mine discreție și a dat acest pont la presă, știind ce urmează. 

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Ne-am despărțit pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de Anghel, l-am pus în temă cu tot ce trebuie, am fost cât se poate de sinceră cu el, el poate confirma. Nu am vrut acum să spun în presă, a venit chestia asta ca un topor. Eu vă spun că n-am păcat în situația asta. Nimeni nu are cu ce să mă atace, deși s-a vrut. Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă finalul, chiar dacă pare nedrept, ele s-au întâmplat de ceva timp și am avut timp să ne obișnuim cu situația. Eu simt că sunt exact acolo unde am vrut, sper să fie și el bine.”, a spus Theo Rose pe contul ei personal de Instagram.

Anghel Damian: „Nu a înșelat nimeni pe nimeni”

Anghel Damian a încheiat și el brusc relația cu Lia Bugnar, actriță cu care s-a cuplat tot pe platoruile de filmare și care era mai mare cu 22 de ani decât el. Aparent relația s-a răcit, iar celebrul actor a găsit compasiune și iubire în brațele frumoasei Theo Rose.

Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut„, a declarat Anghel Damian pentru cancan.ro

 

Sursa foto: Instagram – leontealex30
Etichete: