Redactia.ro
Home » Monden » Anghel Damian își asumă despărțirea de Lia Bugnar. Regizorul se iubește cu Theo Rose: „Nu a înșelat nimeni pe nimeni”

Anghel Damian își asumă despărțirea de Lia Bugnar. Regizorul se iubește cu Theo Rose: „Nu a înșelat nimeni pe nimeni”

Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit! Îndrăgita cântăreață a fost surprinsă în brațele lui Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, în care va apărea și ea cu un rol important. Iată ce a declarat noul iubit după ce, aceasta a confirmat speculațiile din presă!

Theo Rose și Alex Leonte și-au spus marele adio!

În această dimineață, presa a explodat cu imagini cu Theo Rose și Anghel Damian. Iată că secretul despărțirii a ieșit la suprafață! Cântăreața a postat pe rețelele sociale mai multe InstaStoryuri în care explică faptul că atât ea, cât și fostul iubit, Alex Leonte au hotărât de mult timp și de comun acord să-și spună adio și că familiile și apropiații știau deja. Aceasta voia să facă public acest eveniment atunci când se simțea pregătită.

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit.

Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a declarat Theo Rose pe InstaStory. 

Sursa video: theorose.official, Insta Story

După declarațiile făcute publice, de către Theo Rose, fostul iubit al vedetei a șters toate fotografiile cu cei doi de pe contul personal de socializare, iar unchiul său, Nea Mărin s-a declarat șocat.

Anghel Damian: „Nu a înșelat nimeni pe nimeni”

Anghel Damian, regizor al serialului „Clanul”, cel în care va apărea și Theo Rose, a reușit să-i fure inima acesteia! Cei doi au fost surprinși în ipostaze intime după o petrecere la care au participat împreună, pupându-se cu patos, în mijlocul străzii. „Sărutul a fost surprins la primele ore ale dimineții de vineri, 29 iulie, de ziua lui Marius Tucă”, relatează cancan.ro.

Acesta este fostul iubit a Liei Bugnar, actriță cu care s-a cuplat tot pe platoruile de filmare și care era mai mare cu 22 de ani decât el. Aparent relația s-a răcit, iar celebrul actor a găsit compasiune și iubire în brațele frumoasei Theo Rose.

Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut„, a declarat Anghel Damian pentru cancan.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: