Redactia.ro
Home » Monden » Alex Leonte, prima reacție după ce Theo Rose a confirmat relația pe care o are cu un regizor celebru. La ce gest a recurs nepotul lui Nea Marin 

Alex Leonte, prima reacție după ce Theo Rose a confirmat relația pe care o are cu un regizor celebru. La ce gest a recurs nepotul lui Nea Marin 

Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin, cel care părea marea dragoste a cântăreței Theo Rose a rămas singur după ce îndrăgita cântăreață și-a găsit fericirea în brațele regizorului din serialul în care își va face debutul actoricesc, „Clanul”, ce va apărea în septembrie la televizor. Iată ce reacție a avut tânărul după controversă creată pe rețelele sociale și în toată presa din România !

Theo Rose a confirmat zvonurile din presă

Theo Rose a confirmat în această dimineața speculațiile din presa mondenă, chiar pe pagina să personală de Instagram. Aceasta a povestit că ea și fostul iubit, Alex Leonte s-au despărțit de comun acord, fără a avea parte de divergențe sau scandal. Frumoasa cântăreață a povestit că-și dorea foarte mult ca ea să facă acest anunț, public, urmăritorilor săi în momentul în care se simțea pregătită, dar că nu poate minți, odată ce adevărul a ieșit la iveală !

Anghel Damian, noul iubit a lui Theo Rose

Anghel Damian, actor celebru, dar și regizor al serialului „Clanul”, cel în care va apărea și Theo Rose, a reușit să-i fure inima acesteia! Cei doi au fost surprinși în ipostaze intime după o petrecere la care au participat împreună, pupându-se cu patos, în mijlocul străzii. „Sărutul a fost surprins la primele ore ale dimineții de vineri, 29 iulie, de ziua lui Marius Tucă”, relatează Cancan.

Cum a reacționat fostul iubit

Alex Leonte a fost întotdeauna reținut și rezervat! Cu toate aceste, la puțin timp după ce secretul a fost dezvăluit de către presa mondenă, tânărul a decis să-și șteargă toate pozele pe care le avea alături de fosta iubita de pe rețelele sociale și să confirme astfel întreaga poveste! Acesta nu a venit cu niciun argument sau vreo părere legată de decizia lor de a se despărți.

Cine este Alex Leonte

Alex Leonte este cel lângă care Theo Rose a fost fericită mai bine de 4 ani. Acesta este nepotul lui Nea Marin și este și el extrem de talentat. Tănărul este celebru în lumea dansului, astfel că are parte, la rândul său, de succes și fani.

„Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin a întrebat de mine. Era frumușel, cu ochii albaștri.

Mi-au zis să stau cuminte, că a venit cu nevasta. El avea o relație de 6 ani, lumea deja îi spunea că e nevasta lui (…)

Am început să vorbim și i-am spus că până nu își rezolvă lucrurile, să nu îmi mai scrie. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun.”, povestea Theo Rose cum l-a cunoscut pe Alex Leonte în podcastul realizat de Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: